Saturday, February 18, 2012

Fashion Show



Assalamualaikum


Malam memang semakin larut ni.Jam lappy aku menunjukkan tepat pukul 4 pagi tapi mata aku tak ngantuk lagi.So amik kesempatan yang berharga ni nak update blog kejap.Ekceli aku nak ucap rasa terharu sangat2 kepada blogger yang sudi jejak dan drop comment kat blog aku yang dah berusang sangat ni.Walaupun aku dah lama tak berblogwalking kat blog2 korang tapi tak sangka jugak masih ade lagi yang sudi singgah sini walaupun korang silent reader jer.Trimas banyak especeli johorean boy yang mempunyai banyak nama..hehe
Tak lupa jugak kepada kamu2 yang lain.Nak jenguk sorang2 kadang2 tak sempat..lagi-lagi nak dekat final ni berlambak esaimen yang kena buat plus quiz n test.Sape student mesti paham kan :)

Ekceli tadi member aku iaitu mira n ju masuk talented show tapi nasib tak menyebelahi dorang.Takpe ade hikmahnye tu.Who knows kan :)

Ni antara pic yang diambil tadi











3 awesome comment's:

zOeY zAu YaH said...

student camtulah kan hihi..

kawan johorean boy said...

eh ? johoreanboy ? . . . errr, . . hehe :D . . . . johoreanboy kirim pesan, dia cakap assalamualaikum dgn terime kasih, . . hee :)

sekian.

the puffy clouds said...

student life~ how i miss those time :)

Do you love bags??

Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags!Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags!Bags! Bags!Bags! Bags! Bags! Bags! Bags! Bags!

Feel free to visit us at http://thepuffyclouds.blogspot.com All below RM 50!!! ^.^

Find us on Fb : The Puffy Clouds

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...