Sunday, February 27, 2011

Jalankan tanggungjawab anda sebagai pembaca blog ni..


Assalamualaikum


Woot..woott
Korang..korang nak mintak tulun sikit boleh tak?ngeh3
Tak susah pon..just main klik2 je.Boleh kan..hehe
Nampak tak poll kat tepi sidebar aku ni..cenggini bentuknye..






See,nampak tak korang poll kt atas ni.Bukan klik kat sini tapi pegi klik laju2 kat sidebar.Sesaje je nak buat survey pasal aku.Nak tau gak pendapat korang tentang aku ni.Aku suke terus terang ni.Mana nak tau ramai orang akan vote aku ni sombong or berlagak ke.Tak pon syok sendiri..hehe
Sekurang2 nye aku dapat perbaiki ape yang patut :)


So sila jalankan tanggungjawab anda sebagai pembaca belog disini okeh..hehe






psst : hepy besday kyerull iaitu salah seorang member tegar SB :)










12 awesome comment's:

edda(",) said...

dah!=)

kira kekuri said...

wow!changgihh nohhh :DD

nub said...

haha. boleh klik byk2 kali x? stiap kali mai aku nak mengundi gak. hahaha

Woofer Storm said...

nak jwab berlagak la ni..boleh??heheee

atiEy_[azHa] said...

heheh ! dah dear . canggih woooo ! huhuu

Amira Naddia said...

dapat duit tak..brape sen ko dapat lau aku kelik? meh aku kelik! lau kaye lanje aku nasi lemak antarebngse ok

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@edda(",)

trimas dear :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@kira kekuri

haha..jom buat skali :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nub

hehe..boleh2...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

awk rasa sy macam tu klik jela :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@atiEy_[azHa]

trimas dear :)
jom wt skali..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Amira Naddia

haha...kalo ak blanje nasi lemak kampung boleh x?haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...