Sunday, July 31, 2011

Ucapan menyambut Ramadhan



Assalamualaikum


Blogger lain masing-masing dah buat ucapan sempena nak menyambut bulan Ramadhan yang akan bermula pada esok hari.So malam ni marilah kita ramai-ramai solat tarawikh yer.Tahun lepas tarawikh tak penuh..hehe hope tahun ni penuh la kan lebih-lebih lagi 10 malam terakhir tu dah semakin malas...ish3

Kat luar dah kedengaran budak main mercun.Adoyaii puasa pon tak start lagi dorang dah berpesta kat luar tu.So esok merupakan hari pertama aku berpuasa dengan suasana bekerja.And dah lama tak rasa puasa full kat rumah.Dari form 1 duduk asrama sampai sekarang..ni pon sebab praktikal 6 bulan..hehe

Ingat jangan sekali-kali berniat nak ponteng puasa tau.Kalau budak kecik tu boleh dimaafkan lagi tapi kalau dah besar boleh pikir halal haram tak tau nak cakap ape lagi la -,-

Okey la nak jangan lupe solat tarawikh okey..(harap aku pon tak malas nak buat..hihi)







4 awesome comment's:

kira kekuri said...

selamat berpuasaa Pika =DDD hope aku pun x malas gi terawih.hee

solomolo said...

Salam Ramadhan & Selamat Menunaikan Ibadah Puasa...

Saleem Wahab said...

kat kg saya pon tak habes2 budak2 main mercun..hish3

shahjiehan said...

aik.. bukan ke mmg pmpn x boleh solat tarawikh penuh2? heeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...