Friday, June 10, 2011

Time kat kaunter tak cukup duit la pulak..adoii


gambar xde kene mengena antara idop dan mati..haha




Assalamualaikum


Hari jumaat tabung haji rehat lama sikit time tengahari.Aku rasa semua syarikat macam tu kot?hehe..so alang-alang tu rehat lama aku ngan kak ida(member praktikal) pegi jenjalan KLCC.Boring la dok pejabat tak buat mende baik pegi cuci-cuci mata..hehe
Bukak je pintu lrt bau rotiboy terus menusuk kedalam kalbuku.Wahh memang tertarik2 la nak makan sekarang tapi balik nanti la aku beli.Then jenjalan jela.Ptptn baru masuk la kata kan..hehe
Tak beli pape pon just masuk watson and beberapa kedai gadget je.Aku suke masuk kedai gadget tapi masuk jela.Nak beli kirim salam jela.Kena control nafsu kot..huhu
You know what time nak bayar kat watson tu duit aku tak cukup.Aku rasa macam ade 50 ringgit dalam dompet but takde pulak..memang malu kot time tu tapi still berlagak cool.Aku kan suke buat cool.Time bikin air jatuh kat mcD pon boleh buat tak bersalah..haha..nasib tadi ade kakak tu boleh la pinjam sepuloh hinggit.Bikin malu saja aku ni..haha

Emm esok mau berpicnic di port dickson.Dah lama tak mandi laut,dulu kat teluk gadung boleh tengok je..xleh mandi..huhu
Yehaa tak sabar kot..





krook3..perut berbunyik kelaparan tapi mulut ade ulser..xde selera nak makan..huhu ;(







1 awesome comment's:

amyra said...

bestnyer mandi laut.. lama sangat aku x mandi laut...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...