Thursday, June 9, 2011

Result MUET revealed soon!!





Assalamualaikum


Auucak...rindu aku tak??hehe
Kalau rindu katakan rindu..hahahah memang tak boleh blah..

Actually aku dah ade kawan baru..yehaa sila tepuk tangan tanda gembira ya kwn2 ;)
Bukan kawan lelaki(single lagi ni..hahaha) tetapi kawan perempuan la merangkap kawan sepraktikal aku.Dulu kan aku dok ngadu je bosan sorang2 kat pejabat but now dah seminggu dia masuk and aku adela teman berbual2.Takde la aku dok buang tebiat kawan ngan PC je..huhu
Aku panggil dia kakak sebab dia lagi tua dari aku la.Umur dia 24..aku baru 20 so memang patutla aku panggil dia kakak sebagai tanda hormat aku kat dia..kan2??
Duduk pon semeja kitorang ni..haha sampai orang kata diorang ni memang semua nak share,haha.Hari first pon aku dah boleh rapat ngan dia..hehe..aku nak jadikan dia contoh aku sebab dia sangat pandai okey.Time dia amek diploma dulu tiap2 sem dean list..walamakk degree pulak cgpa terbaru die 3.49..bapak ahh memang terbaiklah kakak ni..bandingkan ngan aku memang bagai langit dan bumi la..haha

Anyway tak lama lagi result MUET kuar..huk3 aku sangat risau okey kerana aku memang K.O bab speaking2 ni..harap2 la dapat band 2 ke atas..tak nak 1 macam rendah sangat je.Dulu aku tak tau pangkat muet ni then kecoh2 je kat orang aku harap dapat band 1 sebab bagi aku dah okey sangat la tu..haha rupenye band 1 tu la yg paling teruk..adoiyaii band apela yang aku dapat nanti kan..huh -,-








p/s: tadi time naik teksi balik rumah aku dapat pemandu yg peramah and baik hati..cute pulak tu..hehe hrp2 lps ni dpt naik ngan die lagi ;)  *gatal siot*








5 awesome comment's:

shahjiehan said...

mengatal ngan pemandu teksi.. hahahha


kim salam kat akak tu... jom p ts!

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya penah ambik MUET dulu. band 1 tu lowest, paling best n jarang org dpt ialah band 5. mmg xramai yg dpt 5, kebykan dpt 3 atau 4.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@shahjiehan

haha..jom!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@shahjiehan

haha..jom!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@BLADE EDGE

wah..yeke..awk dpt band bpe eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...