Wednesday, June 15, 2011

Sunah Sakura Ajak Conteng Ujang!






Assalamualaikum



Korang dah jenguk blog ujang belom? Die ade buat header baru kot tapi aku tengok model tu still sama jer..dok main2 sms gak.Ngah mesej ngan Yana la tu..ingat kite tak tau..haha
Kalo korang perasan header die tu flash punye.Sape lagi kalo bukan ayeem yg buat,die kan raja header flash.Lawa2 kot sume header flash yg die buat.Sumpah tak tipu ;)


So kak sunah tibe2 mendapat 1 idea yg sangat bernas bagi sesape yang nak melunaskan segala dendam terhadap ujang dengan mengadakan segmen ni..dengan segala kudrat yg aku ade gambar yg kat atas tu la hasil dendam aku terhadap ujang..haha..

bagi sape2 nak join segmen ni senang je..hanya perlukan mouse anda..then conteng ape saja dekat header baru die tu,tanpa sebarang halangan then printscreen and buat entry macam aku buat ni..dengan itu segala dendam kesumat sudah terbayar.Masing2 tak dapat dosa..pahala adela..hehe

Pendapat aku header2 flash yg ayeem buat semua best giler.Aku rasa semua komik flash yg die letak kat blog die sume aku dah khatam.Sumpah best.Dulu die ade gak buat tutorial camner nak guna flash tu tapi sampai sekarang den tak gheti-gheti lagi dik oii.Yang basic pon aku tak lepas ni kan nak pergi ke pro terus..mampos la kalo gini..

Teringin gak dalam hati ni nak suruh die buatkan header flash untuk blog aku tapi takde idea la nak buat camner.Kalo boleh aku nak die yg design,idea and segala-galanye die yg pikir kan..haha zalim tak aku??

okeyla..jom cepat2 join..KLIK SINI



























































5 awesome comment's:

Sunah Sakura said...

ensem la pulak ujang kat sini... hahahha~

Alya Esprézzo said...

hahahhaa...contenggg contenggg...

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/sunah-sakura-ajak-conteng-ujang.html

haha..header alya pun ayeem buat, meh la tgk.. :P

meaw said...

ujang sayang yana :D

NURUL AINI NORAZMAN said...

waa,.yana pun turut menerima impak nye,.hahaha

Ujang9897 said...

wah..best2...=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...