Saturday, July 31, 2010

..:: MALANGNYA HARI NI ::..

Salam..jam di lappy ku menunjukkan pukul 2.32 pagi tapi mataku still segar bugar lagi~~


Erm,rasanye dah lama x tulis entry baru kt my lurvely belog ney.Almaklumlah busy sikit kebelakangan ney + mood down la..Tapi malam ney tibe2 nk story kt korang pasal sad news aku time aku kuar bandar dungun tadi..
Ceritanya macam ney.Lepas aku and 2 orang lagi memberku selesai bershopping barang loker kt pok eng teng kitorang decide la nak makan kt KFC.So,aku plan la letak barang yang kitorang beli tadi kt tempat letak barang luar pok eng teng tu jer.Dengan penuh yakin aku kata "selamat punyer!!"
Lepas tue kitorang betolak la ke KFC yg x jauh dari tempat letak barang tu.Dalam pukul 10.15 p.m kitorang pon nak berangkat pulang ke Uitm Dungun sebab kalo balik lambat sangat nanti takde van yang nak hantar balik ..So,pegi la balik tempat simpan barang tu and terkejut beruk la aku bila tengok tempat tu licin macam kepala prof ^_^


Memang time tu rasa nak menangis pon ade tapi buat malu jer dah besar2 pon nak nangis.Time tu pok eng teng pon da tutup.Last2 kitorang terpaksa la balik dengan hati yang lara + tangan kosong.Aku memang rasa bersalah giler la sebab aku yang plan letak kt situ.Sorry ye korang!!  


So,nak x nak kena gak la balik uitm.Dalam van aku harap sangat pak cik yang jaga pok eng teng tu tolong simpankan barang2 kitorang tu..semua harga barang2 tu boleh mencecah RM100 lebih.Barang aku yang paling murah :D
Sambung balik cerita tadi..ondaway nak balik redang kitorang terserempak lak ngan mamat2 sengal tahap cipan.Dah la part 1 budget giler la diorang tu..BENCI!!!
X payah la cite panjang2 nanti kang makin down lak mood aku..


Kejap2..korang ingat kitorang nak biarkan je ke barang tu..salah!! hehe
So,dengan itu....pagi2 esok kitorang nak pegi balik pok eng teng tu nak tanya balik pasal barang kitorang tu..huhu harap2 la ade..kalo xde memang da bukan rezeki kitorang la tu..
Erm,okey la..tak sabar nak tunggu esok..~_~


Mata aku dah mengantukla so paham2 jela kan..hehe
Nite all bloggers ^_^ 




2 awesome comment's:

Hamzah Ian said...

kejap duk atas kejap kite duk bawah

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe...betul tu..thanks 4 da comment
nway sy da jumpe da barang tu..owner 2 simpankan dulu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...