Wednesday, August 11, 2010

YE YE HEADER BARU

Salam ramadhan semua...
 Arini korang pose x??sape x pose angkat mouse..haha
 Dah lama rasanye x tulis entry baru.Korang mesti rindu kan nak baca entry2 aku..hehe
perasan jer =.=



Korang perasan x perubahan HEADER aku tu.Lain macam je kan.Maksud aku header aku dah berubah wajah la.Bosan la dengan header lama tu.Walaupon header baru aku ney takde la secantik header2 korang tapi aku still puas hati sebab tu la hasil kerja ak seniri.Cantik x?? :D
Takpe2 nanti kalo ade masa terluang aku akan buat header yg lebih bagus dari ney.X lupe nak ucapkan thankz for umie atas tutorial yang die letak kt belog die..:D



Arini merupakan hari 1st day puasa bagi semua umat islam kt malaysia ney.Rindu lak nak buka pose ramai2 dengan family~Takpe2 tak lama da nak start cuti raya..yeye~~
Okey la jap lagi aku kene pegi koko la.Malas je rasanye,tapi kalau x pegi x sign attendant..Susahla nak dapat A kalo mcm 2..Arghh,,mintak2 la ade buat aktiviti best sikit arini..barula semangat nak pegi koko.


Olrite la..i must go now..bye2 :D






























2 awesome comment's:

nmieha said...

wewitt.. lawa la ko pnye header.. do it for me 1..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

haha..mieha pon lawa gak per..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...