Friday, July 16, 2010

..::INI CERITA SAYA::.. continued..

Salam..
sebut pasal MEMBER mesti masing2 semua ada member yang korang sayang termasuklah aku sekali..Tanpa kawan hidup kita mesti tak seindah pelangi..ececeh :)
Tapi betul la kan?? Kawan yang baik pasti akan membentuk kita ke arah kebaikan,so pandai-pandailah korang cari kawan yang baik okey..So, entry kali ney aku nak story la kt korang pasal kawan-kawan yang aku sayang sangat-sangat..*kalau dorang baca mesti kembang- kempis idung dorang..haha ^_^






okey2..aku mula dari kawan sekola rendah dulu la..






ney bestfren aku time sekola rendah..nama die afiqah.Pic ney di amek mase kitorang jumpe buat kali pertama selepas 6 tahun x penah jumpe.Memang laen giler muka die dari zaman muda2 dulu :) 
yang tepi tue aku la..xyah tanye banyak2...hak3


Okey..next!!
Member2 aku time sekola menengah pulak..Diorang memang cool abes..Check it out!!






 ni la insan2 yang aku cakap tadi..pic ney di amek time jamuan pra graduasi in tingkatan 5.Semua muke kekenyangan jer sebab baru abes melantak..haha.Kalo nak cerita pasal diorang lagi memang sampai esok x abes.Pape pon diorang memang member dunia akhirat aku..muaahhxx..Opss,sebelum aku terlupa ade sorang lagi member aku ney tapi aku tade la pic die untuk di upload..sori yer timah..Actually name die Siti Fatimah bte Adnan.Kitorang sekolah sekali sampai form 2 jer sebab die pindah sekolah lain time form 3.Tapi tu x bermakna kitorang lost contact okey.Kitorang still bercontact until now tau..kan timah??



Next..member aku yang paling terbaru iaitu di Uitm Dungun..Diorang ade yang single tau..So apalagi...haha




 Yeahh..go together!!.Actually diorang ney adalah roomate n jiran aku time part 1 dulu.So,aku kenal diorang la time first2 aku menjejak kaki di bumi dungun ney..Memang best giler time part 1 dulu,susah senang semua kitorang hadapi bersama :)
Okey..dari kiri ummi,fai,fiza,mai,salmi,mitul,k.mira n da last but not least anis..Pic ney di amek time celebrate besday k.mira n mitul..Aku tade dalam pic ney sebab aku la yang jadik camerawomen.Kalo x sape yang nak amek kan pic cute ney..haha







yang ni pulak qila and aida.Diorang ney classmate aku merangkap member aku jugak la.Pic ney di amek lepas kelas bel kat dining redang.Kalau nak cerita pasal diorang ney memang satu page x cukup.Next time i will story about them okey..
Korang nak tahu ape yang aku buat sepanjang 3 semester aku dekat uitm ney di samping kawan-kawan tersayang aku?? So..jom layanzz!!






Say chezzz!! Pic ney di amek time kitorang merendek kat pantai gadung.Fyi,kat sini la tempat kitorang melepak lepas tension selain bandar dungun.Meh aku kenal kan princes2 redang ney..oyey!!
Yang duduk tu nama die qila.Die besfren aku till part 1 lagi.Yang pakai kad metrik kaler hijau tu nama die sherry.Orangnye kecil molek.Name sebenar die panjang sangat so kitorang just panggil sherry jer..glamour sikit..hehe..Next..yang pakai baju biru tu nama die ummi faten nabila.Die ney dari part 1 memang aku rapat dengan die sebab time part 1 aku roomate die tapi kitorang ney lain kelas la.Tapi until part 3 kitorang x sama bilik tapi mesti dapat bilik bersebelahan..memang kebetulan..haha..Yang pakai baju kelabu tu pulak name die ida.Time first2 aku kenal die memang die sorang yang pendiam tapi lama2 baru tau yang die ney agak cakap banyak jugak..hehe..Don't judge a book by its cover..^_^






Aikk..diorang lagi..pic ney ala-ala kumpulan band pulak kan..hehe.Pic ney di amek ondaway balik redang sebab baru kuar merendek kt pasar malam.Tengokla plastik kt atas jalan tu..Aku macam biase jadi camerawomen.Credit to my fon S312 :D




Dis pic was taken time part 2.Time ney kitorang menghadiri Ladies Nite yang dianjurkan oleh Unit Sukan Uitm Dungun.So,kitorang pon gi la disamping dapat menyehatkan tubuh badan pada malam2 hari :D
Yang ney sume classmate aku.Diorang memang cool dengan macam2 perangai.Walaupun berape kali gaduh tapi still boleh berbaik semula..Hidup ACD3SB!!


Erm..okehla..aku rasa dah terlalu banyak cakap lak malam ney..Nantikan cerita saya yang seterusnye pada entry yang akan datang ok..salam


2 awesome comment's:

AiZ said...

hmm.. semuanya single mingle jingle bell ye.. hmm akan dibincangkan nanti.. haha



Aiz latest entry
Aiz return.. haha.. memang takleh blah

ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

Woofer Storm said...

asal pic sy teda kat sni??ermm,ni yang geram ni,heheeee tkde gmbar,maka kita tak kawan la...lariiiiiii^^

smlm penat,tak smpt nak updte entry aptah lagi nak dtg sni..maaf^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...