Sunday, July 15, 2012

Novel motivasi Hilal Asyraf yang terbaru!



Assalamualaikum

First of all thanks very much to Hilal sebab bagi free buku ni kat kitorang.Ingatkan main2 je rupanya dapat betul2.Dahla buku ni tak keluar kat pasaran lagi tapi dapat kat tangan kami dulu :)

Akan aku tunaikan permintaan syitah supaya menghabiskan bacaan buku ini..hihi.Since dah masuk zaman U ni makin malas aku nak baca buku2 ni novel pon same.Tapi oleh kerana buku free ni confirm la kena habiskan.

Dahla dapat buku pastu buat muka tak malu mintak sign.Tapi sign dia lain macam je..haha.Asalkan ade sign sudah.Last but not least thanks jugak Hilal and Syitah sebab sudi ambil dan hantar kami ke stesen Larkin :)
Korang memang sweet + romantik giler.Tengok korang kawin terasa nak kawin jugak =,=


p/s: entry seterusnya nak stori mori pasal jenjalan di johor :)





7 awesome comment's:

mr.beauty said...

jelous sungguh....;]

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@mr.beauty

nanti beli tau :)
seriously tak rugi :)

ana fatihah said...

waa..bestnye.dpt buku free..nak kena cari buku ni..^_^

sea_lavender said...

nk beli la~~ cari pengalaman dlu sblm bernikah ;)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@ana fatihah

cari jangan tak cari :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@sea_lavender

beli tau..jangan lupa..hehe

Silent Thinker said...

bestnya dah dapat buku tu.tak sabar nak beli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...