Wednesday, January 5, 2011

jangan tiru aksi ini


Assalamualaikum korang!!

Aku kat dalam lab 11b4 ni..hehe..Ekceli ngah class ni subjek AIS 310 (project management) ni and rasa ngantuk tadi so nak hilangkan rasa ngantuk bukak la blog kejap..hehe(jgn tiru aksi ini -,- )

Pagi tadi aku ade class BEL and best sangat sebab dapat miss Amalia.kitorang kena promote product tadi and my group choose cosmetic product..hehe..and u all know what i was choose as a supervisor..haha kelakar giler tapi macam biasela aku punye english tak berape terer macam korang so main hentam je dok speaking tadi..huhu

okey ape yg aku dapat dalam class arini ialah aku belajar macam mana nak plan sesuatu projek yg menggunakan IT.Boring la mula-mula ni sebab teori banyak sangat.Tak sabar nak tunggu gune komputer lak..barulah tak rasa ngantuk :)

kejap lagi ade class lagi,subjek AIS 290 but aku masuk class C sebab clash ngan subjek FAR 260 aku..huhu
dahla aku tak register lagi subjek ni tapi aku kan baik so pergi jugak class walopon tak daftar lagi..hehe

okey babai korang~











psstt: sejak masuk u ni idea makin kurangla nak tulis entri..so sorry bebanyak if my entry was boring -,-





























































































































































11 awesome comment's:

Woofer Storm said...

ishhh3..ngeeeee,sbr je la,tak lama lagi abis gak tu..hehe jgn tiru mcm sy,time study nak kerja ,bila dah keja nak study plak.heheee

bila nak blik uma???hehee

nub said...

hhaha.. ceq pon x abeh daftar lagi..haha

Woofer Storm said...

fiqa marah ea??hehee jgn mara2..lek2 stdy tu

btw anda ditag.hehee
http://www.wooferstorm.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

Cik Kira said...

errr aq plak boring g klas..=.="
sem ni banyak reading~mengira 1 pown kitaorg xda..aiyooo

Woofer Storm said...

sory menyusahkan,,dtg ziarah smbil nak kata ni..tag untuk anda
kalo bz,tkpe la..

http://www.wooferstorm.com/2011/01/woot-woot-bloglist.html

Woofer Storm said...

dtg sni.mat mlm^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..rindu sy ke??
hjg bulan 1 ni bru cuti mid sem..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nub

hehe..tu la psl standard la tu dftr x abes

Woofer Storm said...

sy blogger sbh..ngeeeee
sory kalo tak suka^^
ziarah petang kat sni^^

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

haha..nape lak tak suke??
sy okey jela :)

Woofer Storm said...

jommm tdooo my fren..sory slh landing,mls nak landing kat shoutbox...hahaaa sni best skit.hahaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...