Thursday, February 2, 2012

Hari ini aku..


Assalamualaikum


Tiba-tiba terasa nak menaip.

Hari ni hari khamis.Class pulak ade 1 jer iaitu subjek paling boring sem ni iaitu AUDIT 0_0
Member aku 3 orang pulak skip class audit hari ni then aku yang dok rumah sewa ni bertambah la malas.Malas nak naik bas..hehe

Member aku cakap yang datang class tadi 7 orang jer.Sian madam.Seharian aku tak sentuh langsung buku padahal esaimen,test,quiz berlambak jer.Mood study takde lagi tu.Menghadap laptop je dari pagi sampai sekarang ni.Rumah ni pon dah sunyi giler yela tinggal 3 orang je sekarang.Sedih woo :(

Dinner aku malam ni ialah biskut cap hup seng cecah air neslo.Malas nak masak malam2 ni.Diet la kata kan..

Ape yang aku nak merapu lagi ni??Haa just nak cakap citer KERAMAT tak best langsung.Menyesal aku download -,-


okebai..

p/s:hari ni aku aktif main twitter dari fb :)

8 awesome comment's:

Miss Butterfly said...

kite pon blaja audit jugak. kos accounting ke? huhuhu




biskut hup seng sedap wooo... cecah ngan ho ho ho horlicks! :p

Rizzyanaphotography said...

ouh yeke awk tak sombong ? jangan la sombong comel, kite nak jual murah ngan awk bole hehehee

zOeY zAu YaH said...

biskut pun biskut lah kan hihi..

acheeqa farhana said...

pehhh...sejak2 abes blaja ni, da jarang makan biskut kering cicah air panas...rindu pulakkk..hehe

Arai Lekir said...

semoga mood study cepat2 datang

Noraim said...

haha. biasalah, nama lagi student. sy pun mcm awak jgk. tp kenalah pandai2 kontrol. kalau ikut hati hari2 xnak gi kelas. huhu.

Ain Zulaikha said...

huhuhu jangan malas2 pika, nanti camne nak dapat result gempak2 ni?
kalo buat last minit lagi lah pening n stress nanti ^^

kay_are said...

audit? kre student akaun r ni kan? owh.. pasal keramat tu, thanx info! memang tak terpikir nak download pun cite melayu.. insaf suda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...