Wednesday, June 13, 2012

Contest : Kami BFF(!)





Assalamualaikum

Tadi ushar2 blog kat dashboard and tiba-tiba ada 1 entry yang menarik minat aku iaitu contest BFF ni.Actually memang dah lama tak join contest2 ni.Bila dah tak tau nak buat apa ni apa salahnya kita mencuba nasib kan.Kot-kot la rezeki aku ada kat sini.

Contest ni senang je,korang cari la gambar korang ngan BFF korang yang rasa ianya amat menarik lalu tanpa segan-segan tempek lah ia di entry ini.Senang bukan.

Lepas aku selongkar habes album gambar2 kawan2 aku lastly gambar ini sangat menarik minat aku dah tanpa segan silu aku mempertaruhkan gambar in :)


 bak kata Yuna disebalik gambar ada ceritanya :D


Siapa2 yang nak join contest ni silakan sebab contest ni baru saje bermula hari ini.Tarikh last pon tak tau lagi :)

Last but not least aku nak tag ida


14 awesome comment's:

nanakimie said...

gudluck:)

Anzulna said...

segmen yg sme. gud luck! http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

Emas Putih said...

Thank you join.. good luck k ..

fatin hanani said...

gudluck syg :D

Kira Kekuri said...

hehe good luck!

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nanakimie

tq..join la sekali :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Anzulna

good luck to u too :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Emas Putih

welcome..hope ade lucky sikit kali ni :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@fatin hanani

tq..jom la join sekali :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Kira Kekuri

tq..kira taknak join jugak ke :)

zatie said...

dari contest yang sama..jemput singgah..gud luck..:)

http://cikdayaconan.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

Mrs.BuduBilis said...

salam.. singgah dari segemen yang sama done follow

ary_lee said...

datang jengah^^

Cik Amal said...

saya follow sini
maaf lambat blogwalk
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/contest-kami-bff.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...