Friday, December 9, 2011

McDonald prosperity is back..


Assalamualaikum


Tengah-tengah dok tengok Tentang Dhia tiba-tiba iklan.Layan jela iklan dulu kan.Pergh iklan mekdi la.Prosperity lak tu.Member aku dah bising2 nak makan mende ni.Aku pon sepanjang hidup aku tak pernah lagi makan prosperity ni sebab tak minat sangat dengan beger camtu.Aku pon ape lagi tiba-tiba jugak mengidam nak makan mende tu gak.So plan la sanggup nak jalan kaki pegi bandar cari mekdi.Makan punye pasal kan :)

Tup-tup hari ni member aku datang umah sewa aku and dia pon ade motor.So alang2 tu ajak dia pei mekdi untuk melampiaskan nafsu makan kitorang ni.Tapi tak sempat la nak beli guna harga mcvalue lunch sebab sampai mekdi pon dalam pukul 3 lebih gitu.Isk3 kalo tak boleh dapat hanya dengan harga RM10 ++ Murah kan.Kentang twist dia sumpah sedap giler.Sampai makan pon bertwist2..miahaha

Aku pilih beef.Aku ingat tu air orange juice ker rupanya air gas.Ish habes lah diet aku -,-
Aku rasa berapa banyak la kalori yang aku makan tadi.Esok pagi nak kena pegi jogging ni.Jogging dalam rumah je pon...haha

So sape yang tak merasa lagi beger prosperity mekdi yang memang jarang ade cepat2 lah serbu mekdi yang berdekatan dengan tempat korang malam ni jugak yer.Bagi sape yang berdiet tu pegi esok la yer sebab tak elok makan malam..hehe.Haa then sape yang rasa tak cukup makan medium nak yang large jangan risau dengan duit korang.Hanya tambah RM1.30 sahaja!Dah macam promoter mekdi lak aku ni -,-

p/s:time aku beli tadi customer yang datang sume order beger prosperity ni..hot stuff la kata kan :)

dah selamat masuk perut aku da pon..korang biler lagi??hehe





1 awesome comment's:

Nelly The Strange said...

nelly tak boleh orang letak makanan kat blog . nanti lapar !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...