Saturday, November 12, 2011

Tag from Myra


Assalamualaikum

Dah lama tak main tag2 kat blog ni.Selalunye tag2 kat fesbuk je.Ni pon sebab kena paksa ngan member aku suruh jawab tag ni..haha

First kena list kat 11 thing about me!Nak tulis ape yer -,-

1) I'm just 20
2) I'm just finish my practical at tabung haji :)
3) Aku suka berkawan dengan ramai orang..sape yang sombong tu sorry to say la -,- malas nak layan
4) Ignore pervert! *eh ade ke yg suka layan pervert ni??*
5) Suka blogging that's why i'm have my own blog :)
6) Minat memasak..lagi2 pastry *boleh kawen dah ni kan?haha*
7) Suka lelaki mata sepet ^__^
8) Suka budak-budak! Rindu ngan fatin anak kak niza :)
9) Takut serangga!
10)Tinggal 1 sem jer nak grade..yehaa!!
11)Least but not least i'm single..haha *perlu mention ker*

Yang ni pulak soklan yang wajib aku kena jawab..layan jela


1. korg akan kecik hati kalo...
    member aku abaikan aku...huhu sedih woo!
2.benda yang paling korg nak buat skunk or once in a life time... sebb ?
    aku nak kurus kalau boleh sekarang jugak sebab..err..err
3.korg paling x suka and benci...?
    aku paling tak suka orang yg hipokrit n tak suka tgk orang lebih dari dia -,-
4. aper korg buat tyme korg paling sedih atau korg down?
    tidor dan terus tidor...
5.new people that u just know/frens.. n how you know/ frens with that people?
   my friend during practical kak biel,kak faizah,zuhdi,zahrin,mie and kak ida..i miss them so much!
6. weakness about me that u may share in order for me to overcome it?
    ni yg aku suka..hehe..ko suka negative thinking so aku harap lepas ni kurangkan sikit la perasaan -ve thinking tu yer..hehe sorry!
7.event that korg "never say never" to forget that happen to korg
    macam banyak lah..x ingat mana satu -,-
8. saper saya di hati korang ? wahaha
     my sharing problem friends..haha boleh tak macam tu??
9. gift yang paling korg idam2kan..
     DSLR :)
10.places yang paling korg  nk pergi
      Mekah and madinah..sape nak bawak!!
11. buku yg paling korg suka.
       Buku tentang benda2 pelik didunia
12.minat korea x.. kalo minat citer korea aper yg korg suka
      Of course!! DREAM HIGH!!
13. muzik yang paling korg layan
       sekarang ni dok layan lagu shila hamzah patah seribu..sedap woo
14.barang yang wajib korg bawak time pergi mana
      henfon kot
15.anime that you like the most 
      cardcaptor sakura
16.the best part frens with me is..??
      all!
17. nk jugak gamba korg paling best..






2 awesome comment's:

ctk said...

yeahhh! ida pon nk kurus! skrg ida da gemok sgt2 taw..huhu

*tp kamu nampk da kurus la syg..hihi

amyra said...

tengs syafiqah for ur commitment to finish this tag.. i do appreciate.. i will k to reduce my -ve thiniking. love u muahh =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...