Wednesday, November 9, 2011

Detik terakhir


Assalamualaikum

Aku ingat nak buat entry countdown mulai hari ni sampai jumaat la sempena tamat praktikal aku kat sini.Nanti lepas2 ni bila aku teringat tempat praktikal aku boleh la aku baca entry ni balik..sob3 :(

9.11.11

Hari ni aku datang paling awal.Bukan second tapi orang first tu.Boss aku pon tak sampai lagi.Sampai je lantai 30 ni gelap gulita.Yela orang first kan..haha.Ayah aku hantar aku awal sangat.Aku sampai tadi pukul 7.15 pagi.Awalkan :)
Sampai jer aku tak berani nak guna pintu yang aku biasa masuk sebab gelap tak nampak langsung,so aku guna jalan kat kaunter tu.Cerah la sikit.So memberanikan diri pegi ke suis utama.Aku petik cepat2 15 suis semua.baru la terang benderang sikit :)

Misi aku hari ni nak menyiapkan 80% report aku.Yeah semoga berjaya ^__^


p/s: Countdown habes praktikal by making entry..haha

my outfit today :)

done!

7.50 pagi




3 awesome comment's:

Woofer Storm said...

makin comel kamu ya..hee

salam aidil adha^^

محمد رازيق said...

gud job.. teruskan perkara yang baik :) free2 lawt blog kami :)

BLADE EDGE said...

elok la dtg awal. kalo lambat, nnt kene marah dgn bos pulak :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...