Saturday, October 29, 2011

Maharaja Lawak Mega boring giler!


Assalamualaikum


Aku rasa mesti malam ni ramai jugak yang layan Maharaja Lawak Mega ni kat astro warna kan?Ramai jugakla yang tertunggu-tunggu hasil lawak luar biasa otai-otai kita yang dah biasa dengan dunia seni ni kan.Aku pon sama lah tepat pukul 10 malam tadi terus terpacak depan tv meninggalkan fb yang terkapai-kapai.Okey first performance dari kumpulan Anje dianggotai oleh Acoi ngan Joey tapi nampaknya warm up dorang tak menjadi.Dalam hati dah terdetik 'eh ni ML ker or aku salah channel ni?'

Tekan info kat remote astro tu sah channel 132.Astro warna.Rancangan ML tapi kenapa sangat membosankan.Penonton dewan s.alam tu pon nampak sangat gelak tak ikhlas..Betul kan??
Plus lawak dari indon and singapore seriously lawak yang aku rasa aku macam bodoh je pegi layan ML tu kenapa!

Adlin pulak aku tak rasa lawak langsung plus dia cerita pasal 'lawak' family dia dah macam kereta api terlaju kat dunia tu.Siap takde traffic light lagi tu.Tapi baguslah mak dia datang sokong n tolong gelak :)
Eh kenapa mulut aku macam nak kena cabai ni -,-

Tapi setiap rancangan tu mesti ade yang terbaik jugak.Bukan nak kata terbaik lah tapi orang kata boleh tahan la iaitu group Boboi yang dianggotai Afdlin ngan Harun Salim Bachik.Dorang ni boleh dikategorikan lawak menjadi la malam ni sebab suka tengok dorang bawak watak jadi budak2 :)
No wonder la Afdlin tu kan pengarah.Of cos la idea pon berlambak..

Malam ni nampaknya perang sebenar baru bermula.Tiada orang yang tersingkir malam ni bermakna still banyak lagi cabaran dorang.Bagi aku la maybe dorang semua jadi macam ni sebab first performance dorang ko untuk buat lawak secara live.Selalunya pelakon2 ni buat lawak dalam casting.Jarang la secara live ni and dorang jugak diberi dialog siap2 :)
Hope di minggu akan datang dorg boleh buat yang terbaik untuk pelanggan ML yang setia melanggan astro mustika ni :)



p/s: kembar Amir pon adela...menyampah pulak tengok -,-







12 awesome comment's:

Woofer Storm said...

tak tengok pun..hehee


menyampah ke kita dtg sini??ni nak ngis ni..ermmm

Ain Zulaikha said...

ada tengok semalam tapi tak dapat tengok sampai habis..... :(

ILA HonEyBuNNy said...

hehe...baru tgk kejap ja tadi dekat youtube....pastu xtgk dah..kekkeke

nazirulhazwan~ said...

report kat adlin, ko kutuk die.ko try buat lawak tgk.haha

budak penjara said...

tul ke boring??aku pn x tngok agi..hehe

Umie Artoqiemie said...

memang boring kecuali team boboi.. ala comey2..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe ape pulak menyampah..mesti la suke kamu dtg sni :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Ain Zulaikha

takyah tengok pon takpe...hee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@ILA HonEyBuNNy

haha nyesal ke tengok :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@nazirulhazwan~

alamak backup adlin da dtg..hehehee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@budak penjara

betul3..xcaya pegi tengok skrg :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Umie Artoqiemie

hehe dorg je lawak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...