Saturday, October 22, 2011

Macaron makanan comel yang sedap !


Assalamualaikum


Mesti ramai yang dah pernah makan macaron ni kan.Yela makanan ni kan femes plus harga nye yang memang mahal sikit.Aritu member aku belanja aku macaron yang dijual kat lrt ampang park.Pergh memang cantik ahh aku tengok style dorang susun macaron tu.Cun siot.Nak makan pon sayang je macaron ni.Beraneka colour!

Aku ingat benda ni lembut macam marshamellow tu rupanya keras sikit la macam biskut.Was-was jugak la first time nak makan tu sebab rasa macam plastik mainan je,comel sangat kan..haha.Takpe asalkan orang belanja aku ngap jer :)

Pergh sekali gigit terasa melting dalam mulut aku..MANISSS siot..boleh kena kencing manis ler jawabnya kalau makan berpuluh-puluh bijik macaron ni.Aku suka perisa blueberry and coklat dia.Takdela muak sangat.Yang kaler merah tak sedap macam luaran dia lah!

Tetiba petang ni teringin nak makan macaron gara-gara tengok benda ni kat blog cik min .Esok baru cik min bukak balik untuk sape2 yang nak order macaron.Aku ingat nak order la.Teringin siot!!


p/s: makanan ni memang comel..sape yang makan pon boleh jadi 'comel ' hihihi :)







5 awesome comment's:

Nini Mohd said...

macaron comel, kan.
tak sanggup nak makan. -.-

http://ninimohd.blogspot.com

Cool Stylish Blog said...

nice ur blog..=)
http://nazirahmurad.blogspot.com/2011/10/1st-spirit-wanna-lost-weight.html?spref=fb

kira kekuri said...

owhh gila sedap rupa dia. aku lom makan lagiiiii.. gulp! *kempunan la macam nih. hi hi hi

Cik tikah said...

pernah makan tak?

Ketuhar ShaAz said...

kalau nak order macaron, boleh la order dengan saya. choc chip cookies, pavlova.. pon ada. visit sini http://ketuhar-shaaz.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...