Tuesday, December 28, 2010

Sengal Zone : Saya lah Perempuan itu !




Assalamualaikum

Malam ni sengal zone ade buat segmen lagi nampaknye.So aku takkan ketinggalan utk mengjoin setiap segmen die ni..hehe

Syarat nak join segmen ni sonang jo eh.Ekau lotak pic korang yg cute nak mampoih tu kat entri ni..hehe
Amek ko pic aku yg hudus ni -,-


GAYA,MUTU,KEUNGGULAN

hahaha gelak banyak sikit..dah macam iklan motor lak ni kan..hehe

Okey nak join segmen ni klik je banner kat atas ni okeh :)

Okey bye (-_-)








16 awesome comment's:

Deeyaudeen Sabri said...

hehe.. dpt ! org ke 4 yg join.. hehe comel !
haha tagline tu best ! :D

Cik Kira said...

memang cute! <3 ;D

ahsfantasy24 said...

hehe..
tantop la tag tu..

mmg bgaya.. ^^,

Hazwan Hakim said...

moga menang! ahha

Cik Yana said...

comel la,,
hee~
gudluck! :)
byk tol segmen ujung2 tahun ni kan?

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Deeyaudeen Sabri

hehe..comel kebendenye..haha

tu curik tagline motor la..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Cik Kira

hihi..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@ahsfantasy24

curik tagline motor la tu..haha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Hazwan Hakim

insyallah :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Cik Yana

tq :)

cimut munniey :) said...

goodluck :D

FaraCuna said...

jalan2 cni

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@cimut munniey :)

tq :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@FaraCuna

hiii :)

Deeyaudeen Sabri said...

anda top ten la ! Hehe :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Deeyaudeen Sabri

haha..tq2
semua ni tuah tagline motor tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...