Thursday, September 1, 2011

Blogspot bertukar wajah

Assalamualaikum

Hari ni merupakan hari ketiga kita menyambut aidilfitri.Aku pulak baru je sampai dari kampung selepas menginap 3 hari 2 malam kat Mambau,Negeri Sembilan.Kalo beraya kat kampung ni orang kata memang terasa nikmat beraya ni.Kalo raya kat kl memang aku rasa tak beraya langsung.Tu bagi pendapat aku la.

Setelah 3 hari aku terpisah dari dunia internet hari ni sampai je rumah perkara pertama yang aku buat bukak blog..hehe..and aku terjumpa sesuatu yang baru.NEW INTERFACE.Aku pon tak tau dia start bila maybe sempena raya ni la kot..hehe.Blog pon nak pakai baju raya baru gak kan ;)

So aku pon try guna interface baru ni.Hasilnya not bad.Nampak macam skema sikit sebab putih je memanjang.Seriously aku suka yang lama maybe sebab dah biasa dengan yang lama.Lama-lama ok la kot yang baru ni.Memang lagi menyenangkan kita nak update entry sebab laju sikit dari biasa.Then sape yang nak interface lama boleh je tukar balik.So ape pon boleh la ;)


ni ha baju raya baru untuk blogspot..hehe


4 awesome comment's:

cikcloudy said...

salam lebaran... aikss layout baru? yg saya nyer sama je..

Mialia said...

itu blogger in draft.. sy masa internet down, then bukak blog.. tekejut gila.. haha.. rasa tak biase, so tukar pada blogger.com

kira kekuri said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin ^___^ ehh bukan dah lama kah tuh? hari tuh, pernah gak terbaca sorang blogger post entry pasal tuh.ehheh

H.J said...

ada part yang susah tak tukar yang baru ni..?uuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...