Tuesday, August 9, 2011

Wardina malu tersalah cakap dalam MHI


Assalamualaikum

Tadi tertengok video yang member aku post kat wall dia.Tajuknye Wardina Safiyyah malu-malu salah sebut.Macam menarik.Yela aku suka tengok orang yang terkena then malu sebab aku banyak kali kena..haha
So memang lawak ahh,dahla MHI tu live kot.Memang tak dapat nak tapis2 lagi la..Ni antara screenshot yang aku sempat capture ;)






haha mesti malu giler wardina tu kan.Nasib ally cepat-cepat ingatkan kalau tak habis rancangan..haha
Pape pon wardina still cute walaupun dia blushing macam tu ;)..kan3??
Kalau nak tengok secara live cuba korang klik sini.


comel je kan dia ni ;)







5 awesome comment's:

Far8 budak baik said...

nk bagi tahu rahsia kat kau sikit..
wardina tu awek aku tahu..
jgn bagi tahu kat org..
hahahahaha =p

eRa97 said...

he he he...
sian kak wardina~~

p/s: biasalah tue... ^^

nini said...

hahaha....malunyer....

azzey said...

he3....dh nk tesilap kan. nk wt camne....:)

FarhanaLicious said...

oh time ni. saya ada tgk live. kelakar gila. masa tu ingatkan dorang main main. rupanya betul. tv3 pun takda la tiba2 taruk iklan ke apa. sporting je dorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...