Monday, August 8, 2011

Identiti Mak Cik Hajjah Sitt Al-Wuzara dibongkarkan?



Assalamualaikum

Hari ni Malaysia telah digemparkan bila identiti Hajjah Sitt Al Wuzara akhirnya dapat dibongkarkan oleh hacker yang makin melonjak nama kebelakangan ni di Malaysia tak lain tak bukan Gaysec.Blogger nampaknya ramai buat entry pasal ni so aku pon takkan ketinggalan..hehe



amek ko dapat fuck terus..haha..Gaysec siap buat slideshow lagi tu.Minah ni memang dah lama kutuk islam kat blog dia.Ade gak aku baca dulu2 then tak sanggup nak baca dah.Bengang beb -,-
Kononlah minah ni taknak orang detect dia guna proxy bagai tapi sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ketanah jugak kan.Muka dia kat bawah ni macam nak bagi penampaq sebijik..grrr



grrr sepak kang...blah ko dari Malaysia





Cuba korang tengok mamat pakai spek tu.Dia ade buat satu page fb then kutuk-kutuk islam.Mamat ni dok singapore.Mungkinkah dorang ni ade hubungan??Ape ntah nama mamat ni aku lupe.

Menurut gaysec,minah ni merupakan ahli free thinker dan juga atheist.Paham-paham jela kan orang yang berfikiran camni memang suka mempertikaikan agama lain.Walaupun minah ni memang mahir bab sorok2 identiti ni tapi akhirnya dapat jugak dikesan.Die ni jugak tak online guna pc dia tapi menggunakan Mac,Imac,Ipad etc.

Kalau nak tau lebih lanjut pegi website gaysec sendiri untuk mendapat kepastian ;)




9 awesome comment's:

mac said...

ye ea ni dia ?
sumpah laknat tuhan !
hope die insaf before mati ...kalo x urusan die dgn tuhan la nnti ....

new file hosting in malaysia :

http://www.handsetmurah.com/2011/08/06/panas-uploadur-sama-naik-dgn-file-hosting-yg-lain/

kira kekuri said...

ambii, nah kedapatan! huhu
apapun aku ska tgok header pika, trus rasa2 tgn nak melukis..ehee

kira kekuri said...

apa pun lepas baca yang page mrtad2 tuh, berang plak aku, ada jugak mamat lega dia murtad? cisttt =.=

nazirulhazwan~ said...

tgk muke pon guwa rase nak tampar

TeQah Khaire said...

naseb muka dier takderklah lawa sangat..HAHA..

nih jumpa simbah asid pown best nih..haha

aiEz said...

elok ambil tindakan yg sewajarnya pd minah ni..mnghina agama Islam yg kita sanjung,pemahaman org yg tak ada agama mmg cmni..teruk

iejjah said...

baru tau sal nie..hehe...bukan maen ag letak name hajjah tp prngai mcm s***t :P

Saiful Bakhtiar said...

setiap perbuatan buruk ada balasan

H.J said...

pandai makcik ni guna cara nak elak dari dikesan.tapi..kena jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...