Friday, August 26, 2011

Sony ericsson W8 ok ke tak?


Assalamualaikum

Baru-baru ni aku memang rajin betul lepak kat mudah.my dengan harapan ade henfon yang dijual dengan harga yang murah dan mampu untuk aku beli.Dulu-dulu tak kenal pon ngan website ni tapi kakak aku suggest aku lepak sini lepas aritu aku nak beli camera digital.Tapi last-last tak beli pon kat sana sebab dah jumpa pilihan hati kat ampang park ni je..hehe

Then baru-baru ni rasa nak tukar henfon lak.Nak tau sebab ape.Aku kalo naik lrt mesti berapi je.Mana taknye pusing kanan orang dok pegang iphone,pusing kiri orang dok belek android,pusing belakang orang dok main henfon touchscreen.Den sangat jeles woo.Sampai rumah aku terus survey2 last2 jumpa sony ericsson W8.Body dia lebih kurang X8 tapi beza nya yang ni henfon walkman la..

Harga dia paling murah aku survey sekarang 460++ Murah beb tapi standard price aku tengok 500++ la.Tu aku ingat nak try survey kat lowyat.Mana ak tau boleh tawar menawar lagi ke kan.Henfon ni ade 3 kaler.Biru,oren,merah.Aku macam tertarik dengan kaler biru.Funcction dia pon semua best.Tapi buat masa sekarang semuanya hanya angan-angan la kot sebab budget pon takde..tunggu lepas raya kumpul duit kat makcik sedara semua.Maybe lepas la kot..hehehe..amennn





See cantik kan??hehe
Siapa yang pernah guna henfon ni or member-member korang yang guna cer citer kat aku sikit..hehe



p/s: office aku dah kosong..minggu depan seminggu aku cuti..yehaaa ^__^




9 awesome comment's:

Love SRS said...

aku rasa phone tu okay la, syafiqa.
harga pun affordable. aku dah tgk2, pegang2 2 bulan lepas masa adik aku beli phone baru. Android Os kot. Then dia ada bg speaker sekali rasanya. aku tgk hari tu kat mines. Beli la :)
beli color orange. sumpah cantik! ;D

amierah said...

comelnye phone ni. harga pun not bad. berbaloi kot kalau beli. biru comel.

Mr Lonely said...

walking here with a smile. take care.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Qaseh dalia adelia said...

tak pernah guna lagi fon ni
qaseh tgh cari blacberry heee

Eazy Izzuddin said...

not bad phone tu..
member ada pakai..
comel..
sesuai untuk kamu...
xD

hamzah ian said...

lama dah tak tukar phone ni... sobss

nub said...

wuu. canggih oo.

*aku taktaw, aku pakai tiga2 sekupang jaa. haha

Far8 budak baik said...

tu ar aku pun gitu gakk...
dyorg tu nk menunjuk ar tu..
wehhh hp kita lebih kurang gakk..
sony..haha!

Shahz said...

urm...owg ckap phone ni sony x8.. cuma di upgrade kn ja.. jd w8.. sony x8..stuck,slalu hang.. dan da owg yg penah guna phone w8 ni pun ckap, jgn beli... tapi harga padan la ngn hp ni...

dok usha gak hp ni..tapi xjadi beli... dok tggu samsung galxy s II mini... rm 7++ lebih ja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...