Saturday, July 2, 2011

Google+ vs Facebook??









Assalamualaikum

Korang ade dengar tak pasal Google + nak tiru laman sosial yang palin famous di abad ni lain taak bukan fb la.Sekarang ni ramai pulak yang nak tiru macam fb kan.Aritu aku ade tengok laman sosial ala2 fb yang direka oleh seorang budak muda lupa pulak umur dia,dia mereka laman sosial ala2 fb tapi siap ade fungsi tambahan yang fb takde.Memang cool la jugak tapi dalam bahasa indonesia buk..hihi

Tapi yang google+ ni still dalam percubaan.Tadi masuk sana dia kata yang diorang baru nak cuba2 jer then tak sangka user ramai so dia tengah upgrade la kot.Tak sabar lak nak tunggu apa hasilnya.Google pon boleh tahan tak nak kalah ngan fb ;)



jom try ramai2!!




4 awesome comment's:

Taufan Bin Ribut said...

ala dah banyak kot laman sosial baru sekarang....elak kan nanti kite yg lupe pasword sebab banyak sangat join site laman sosial ni.hahaha..


Entri terkini : entri ni aku taip dalam keadaan separa normal.
Ebtri sebelum : Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

Watch my video song!!

Apeach Blogspot said...

macam best pula..nak try gak..^_^

Aujinz said...

baiklah.. nanti saya try... best tak?.. ehh.. takpe takpe.. nanti saya try.. hue hue hue

Fitrihadi said...

fb pun tak terjaga, nak pakai google+ lak.. rasa macam tak perlu ar lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...