Monday, May 9, 2011

saya blogger muslim/muslimah,saya jaga aurat dan akhlak saya







Assalamualaikum

Sebagai tanda aku menyokong segmen ini dengan menjoin segmen yang dibuat oleh blogger ini.Nampak mudah tapi ianya pasti akan mendapat manfaat kepada ramai orang nanti.Nak join senang je just copy banner kat atas tu then link kan ke entry ni

tag kamu 
~ achie kira ~






3 awesome comment's:

al_hakim said...

terima kasih kerana sudi bersama saya berkempen..hehe

kira kekuri said...

woahh kena tag~ ^_^ okehh nnti aq wat ye Pika..nak masak terung dulu ni.ahaa

nub said...

nice!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...