Sunday, May 8, 2011

Cuaca panas buat aku panas


Assalamualaikum

Waktu aku tengah menaip entri ni suhu di bilik aku memang tak terkata panasnye.Tambah2 lagi bilik aku kat atas so memang terasa sangat la bahangnye.Oh kl kenapa ko panas sangat.Tapi ade member aku kata bukan kat kl je.Boleh dikatakan semua tempat panas sebab biler aku update status fb ' nape la kl panas sangat ni..banyak buat dosa ker -,- '..then ramai gak la respond kata same goes to them.Ade yang kat johor pon kate panas gak.Kat k.terengganu pon same dan sewaktu dengannye -,-

Aku tak tau la berapa suhu skang ni tapi cukup kot mencairkan make up..haha
Tempat korang macam mana pulak??

Haa ekceli pagi tadi aku bangun awal dengan bertujuan untuk berjogging.Wahh rajin kan aku.Niat dihati nak jogging kat titiwangsa but...

TAK JADI!!!

Sebab lambat sangat bangun..haha..okey ape aku bangun pukul 8 then siap2 dlm 8.30 bertolak then singgah jap beli nasi lemak for my granma then time hantar nasi lemak tu nenek aku aku cakap 'Ape nak jogging skang.Dah lambat!!Baik pegi beli barang dapur' hahaha lawak la nenek aku tu asyik dok ingat suruh beli barang dapur je ;)

Aku tak bersalah dalam hal ni sebab aku dah berniat untuk berjogging disamping menyihatkan tubuh badan tapi tidak kesampaian.Hurmm maybe next time ;)
Boleh je jogging kawasan rumah aku ni but many bangla here!! i don't like -,-




huhu..result for this sem kuar awal laa...camner ni..nak duduk dalam gua boleh??hehe






2 awesome comment's:

amyra said...

x yah cr gua bukan batu caves dekat ker ngan ko.. nyorok situ suda... anyway aku setuju 110% kl panas... bahang dye terik k0t.. kekeke pastu an jom r jogging skali kat titiwangsa ko tu.....

nub said...

hati jangan panas2 naa..eheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...