Saturday, May 7, 2011

Muka comel Victoria f(x) tanpa make up




Assalamualaikum

Siapa kat sini layan We Got Married a.k.a WGM angkat mouse skang!!hehe
Siape yang layan tu of course la akan kenal dengan pasangan Khuntoria kan.Pasangan yang terkenal dengan cute and sweet..psstt diorang tak pernah kiss lagi dalam rancangan ni.Malu2 la kononnye tu..haha

Aku suka ngan Victoria ni.Die buat la pape reaksi muka pon tapi still nampak cute.Aku paling suke mata die kot.Bulat!!Ehh aku bukan lesbian okeh.Ape salahnye mengagumi ciptaan tuhan..haha
Dapat lak berpasangan ngan Nickhun dalam WGM ni.Dahla mamat tu pon muke cute.So memang sweet mweet la diorang tu.So sebagai salah seorang kipas susah mati si Victoria ni aku wonder la muke die ni tanpa make up.Haa korang pon mesti la teringin nak tengok muka artis pujaan korang tanpa make up kan.Burok ke lawa ke kan..So dengan bantuan incik google aku berjaya mendapatkan beberapa keping gambar victoria tanpa makeup.Tapi sikit jela..huhu..So any comment you can drop bawah ni okeh..layan jela ~

still cute walaupon x make up kan..hehe



Victoria yg kat atas tu..yg before tu die tgh pakai cap

Victoria yang pakai spek
















2 awesome comment's:

Far8 budak baik said...

x kenal pun WGM tu sape..
ahahaha..bukan nk angkat mpuse..nk
angkat kepala pun mls dah hak3

Liyka said...

pika, meh lepak sini kalau free . www.khuntorialurve.tumblr.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...