Sunday, April 3, 2011

Survivor Sakura Budika: Cabaran Imuniti 1





Assalamualaikum..
Baru selesai solat then cepat2 online.Ape kejadah la aku ni terus online.Kalo nak bukak buku punye la payah..hehe ekceli aku ngah join 1 segmen dari kak sunah.First time join segmen die ni.Nak buat camne dah terlebih rajin hari ni :)


So the first task game ni kitorang kene buat reka nama kumpulan the pilih ketua kumpulan.So dengan sepetak suara...



nama kumpulan : 3sMp
ketua kumpulan : adish.shida (http://cahayanurqasih.blogspot.com/)
ahli kumpulan :

aku pon tak tau ape maksud 3sMp tu..keh3
Anyway this our group..kumpulan 3!!

Nice to meet you all walopon dlm blog je..ngeh3 :)


psst: to all my group member if kak sunah bg task yg ke 2 nanti jangan lupe inform kat fb okeh.Sebab takut tak perasan kat dashboard,sorila dapat ahli yg agak malas ni..hehe
Kalo kt fb tu ade gak notification bagitau.Kalo kat belog zzzzz...hehehe

bye korang :)
















4 awesome comment's:

shafida said...

alamak pika..

hye. fida ni. group 3sMp tuh..

group kite dah tersingkir la pika..

Woofer Storm said...

takde group so memang tak join...rugi lama tak berupdate dulu,ermmmmm


*dah sombong syam sorang n...ermmmm

Novelgurl said...

dh tersingkir la =( hu2.

Anywy 3s tu gbungn 3 orng syafikah shalfida dan shida .M ..name sy ^^ P..nme prince ataupun boleh gak 3S= sunah suka sakura MP =media berhad aka ady budika..hehe

kira kekuri said...

woahh :O bestnya ada grup member lak.hehe lama x datang sni ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...