Sunday, April 3, 2011

Siapa yang nak tinggalkan mesej dishoutbox aku dengar sini!!



Assalamualaikum..


Perasan tak shoutbox aku tak kelihatan.Cehh skema punye ayat -,-
Ekceli aku baru je tukar icon shoutbox tu.Edit senirik tau.Korang ado??haha
Jeles punye pasal tengok blog lain icon comey2.Tu yang cepat2 buat sendiri gak..tapi akibat kejelesan yang melampau blog jugak yang merana.Tengok ni..




icon comel aku tak nak kuar pulak.Tau la comey,malu2 pulaks -,-
Aku pon tak tau kejadah ape la nak jadi ngan blog aku ni tapi kalo korang nak tinggalkan pesanan korang kene klik kt tanda soal aku buat tu.Bukan klik kt gambar ni tapi klik tempat yg seakan-akan tanda soal ni dibuat.Korang klik je.Jangan terkejut lak dengan kecomelan yang akan keluar tu..ngeh3..
Nanti die akan jadi camni..





See!!aku dah kata comel sangat sampai pemalu tak moh kuar.kene main klik2 dulu baru die kuar..grrrr
So korang2 yang datang blog aku ni then malas nak tinggal comment korang boleh la say hye to me kat shoutbox tu.Bagi aku shoutbox tu sangat penting dalam sesebuah blog tau.Ingat aku tak cek ke sape yg singgah kat blog aku ni.Of cos la aku singgah.Tapi kene bagitau la kat comment or shoutbox sebab aku ni bukan la programmer yg dapat detect sape yg singgah blog aku sorang2 :)


Paham kan skang!!So apelagi jom pakat klik2 icon comel aku tu.
Japp aku rasa anime tu dah macam muka aku jer..hahahaha nak terburai kuar nasi yg aku makan time bukak pose tadi...miahahaha


bye korang ^_^


tak paham bagitau la eh..hehe













7 awesome comment's:

Khuzrin Kamarudin said...

tak faham... -_-"

Woofer Storm said...

tak faham2 lagi ni sayam,leh bgi toturial secara video tak??ahhaaaaa

Novelgurl said...

waalaikumussalam

ha..shoutbox mmg penting sbb dia mcm hp kt blog nie ..hehe.Sennag kite nk brbls msj XD

MiSzy DiaN said...

ahaha..
comel laa dik..
mybe kena edit sket bhgian pic tue..
cuba tgk dkat code tu.. berapa pnjg n lebar if nak click utk keluarkan shoutbox tue..

pRiNCe said...

dtg melawat blog yg dikomen oleh nelly...:)
cantik blog nie..:)

kira kekuri said...

woahhh! :O *terpegun* blog Pika Tajima da comey sangat! >.< suka2!!

nelly said...

faham2 ..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...