Wednesday, November 24, 2010

Jom belajar photoshop

Selamat malam sume.Yela sekarang kan dah malam,aku jer yang tak reti2 nak tidor -,-

Ekceli aku ngah blajar photoshop dari sorang blogger ney.Kat blog die banyak tutorial tentang macam mana nak gune photoshop.Best sangat-sangat sebab aku memang dah lama nak belajar benda ney tapi tak tau nak belajar dari sape.

Hari ni dah 2 project aku buat.Nak tengok tak??Tapi jangan kutuk ek..siap korang kalo kutuk..haha


Amek korang!! 






Jangan gelakk..aku je boleh..haha
Ish2 ntah pape je aku edit ney,baru belajar kan..lepas ney nak edit lagi la..
Mak aku dah bising suruh pegi tido..tak mau!!

nota kaki: kalo nak belajar photoshop ney korang pegi blog ney Ezhan Artwork


8 awesome comment's:

ALLIFF ZAINURIN said...

cool... best sgt2 bl jmp geng yg minat adobe!!! actually nak terer adobe blaja sendiri... siyes... pas2 kalau internet lajus giles... elle suggest pegi youtube cr tutor...
.
.
.
yg 2nd pic 2 OK... yg 1st edit tang mana??? btw rajin2 singgah blog elle... mana tau blh belaja buat light beam... mcm light saber... kat blog elle ada pic... entry tajuk logo uitm...
.
.
.
ada ilmu terbaru bout adobe share2 larr yerr...

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@ALLIFF ZAINURIN

ohh..awak minat adobe gak ke?hehe

xpenah lagi blaja kt utube,tenet slow ahh..yg first 2 edit bgi nmpk pic 2 mcm xreal...kne click bgi bsr bru nmpak..hihi

Fariq said...

mne tutorialnye,, muahahaha

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Fariq

hehe..tajuk suda~
nak blaja klik la kt link 2..hehe

rabiatul said...

thanks f0r the inf0. da lme nk blaja ni, tp tak tahu p0n nk blaja dari spe. :)

Glower Cikai Dumber said...

great :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@rabiatul

sharing is caring..hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Glower Cikai Dumber

haha..u great too :01

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...