Saturday, April 30, 2011

Officially merdeka ;)




Assalamualaikum..


Time entry ni di taip aku secara officially nye MERDEKA!!
Merdeka dari exam la..hehe
Rasa yang teramat puas sekali ;)
Line berukben aku ni pon laju je.Ni yg aku suke ni sebab ramai dah org blah dari uitm ni kan..hehe


kedua-dua roomate aku dah selamat kembali ke pangkuan keluarga diorang.Aku je yg tak selamat2 lagi ni..hehe
Insyallah esok aku bertolak 11 pagi ngan bas mara liner.Harap la selamat sampai ;)


Emm tadi time AIS 290 aku keluar awal.Habis sepatutnye 5.15 tapi aku blah 4.Yela soklan tadi pon agak bengong.Yang aku tak baca la die nak kuar.Yang aku baca tak nak lak kuar.Takpe aku redha ;)


Sedih sangat nak balik esok ni.Sepatutnye kena gembira la kan jumpe family.Memang aku gembira tapi aku sedih sebab nanti dah tak jumpe member selama 1 sem.6 bulan tu.Lama kot..Yela kan aku praktikal sem depan.Then aku dah takkan duduk kat kolej redang ni.Rindu ngan masakan dining walopon kadang2 tak sedap.Suasana harmoni kat sini and all about redang la..hehe


Time sem ni pon tak sure la dapat dok kolej ke tak sebab memang terhad giler skang ni nak dpt kolej -,-
Intake student pon semakin ramai -,-
Redha jela...


Barang memang tak kemas langsung ni.Malam ni baru start kot :)
Okey malam ni nak enjoy puas2 ngan classmate aku.Huhu siyes rasa sayang sangat nk tinggalkan sem 4 ni walopon macam2 sejarah berlaku.Hidup mesti diteruskan!!


hehe okey la...bak kata JAMBU..YANG PENTING KITE ENJOY :)















3 awesome comment's:

kira kekuri said...

aku hari khamis 2,habis paper..wahh mcm korang bole cuti 6 bulan,kita sni 1 bulan jerk..uhukkk! T_T

fadlisabri said...

visit here frm Egypt
~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Nelly Ixora said...

bestnye jadi student lgii..;)
xmau habes blaja...nti rinduuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...