Monday, December 13, 2010

Kembar Lisa Surihani??


Jalan-jalan tadi ke beautifulnara and terjumpelah artikel ni.Memang sebijik giler ngan lisa surihani kan..Tapi yang ni versi seksi sikit :D
Orang kata dalam dunia ni akan ade muka yang sama ngan kita.So maybe ni lah salah satu kembar die..hehe
Aku punye kembar ade kat mana lah ek??

sebijik dowh..memang copy paste -_-







4 awesome comment's:

Woofer Storm said...

fiqah,kita kan kembar tak terpisah..heheee

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

haha..ye ke??
wahh bestnye jumpe kmbr yg x terpisah ni..miahaha

Amirrah Zawani said...

ada gk iras2.. :)

Anonymous said...

alang2 dah letak gmbr iras lisa...cr lah nama kembarnye tu...mne lah tahu satu hari nanti temukn dia org ni face to face.. mcm jejak kasih tp ni jejak seiras...tp adakah kemungkinan itu mmg lisa????hidup lisa other side we don,t know???mmmm..ni mmg possible

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...