Wednesday, April 27, 2011

Makan di hidayah dapat hidayah ;)



Assalamualaikum..


Walopon mata ni agak ngantuk tapi still nak menaip sikit.Tengok blogger lain selalu je hupdate tapi aku ni malas giler kot lagi2 dlm minggu exam.Ekceli aku malam tadi ade makan2 ngan AJK DINNER ngan FAMILY DAY.Oleh kerana ade duit lebih time dinner so miss nak buat la makan sikit and lagipon kitorg kan nak pegi praktikal sem dpn,so macam meraikan la ni..hehe


Kitorang makan kat restoran HIDAYAH.Memang dapat hidayah la sape makan kat situ.Dekat tepi pantai je.Not bad la makanan situ.Aku suke telur dadar die..hahaha..Tomyam agak masam -,-
Ahh pape pon memang kenyang la makan tadi.Ala orang belanja memang sume sedap -,-


Ahha petang tadi jugak aku selamat menjawab paper FAR 260 untuk kali ke 2..haha mesti tau sebab ape aku sebut kali ke 2 kan..hehe
Ingat nak skor A tapi macam tak boleh je ;(
Kire lulus pon okey la ;)


I have 2 paper to go..Dua-dua subjek teori pulak tu.Mapuh keghah la aku jawabnye..haha


okey la nak tido  dulu bcoz my eyes very want to close right now,,haha


good night everyone ;)









5 awesome comment's:

nub said...

nak p gak aa kedai hidayah. hahha

Woofer Storm said...

lain kali makan ajak tau..heheee boleh??

Woofer Storm said...

dah lupa kita ke?/ermmm

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

nelly said...

hidayah ~
jom2 ..
=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...