Thursday, June 2, 2011

Orang gila di Ampang Park





Assalamualaikum


Ape kes la aku letak gambar orang giler kat atas ni kan..ekceli aku nak tulis entri pasal orang giler ni semalam lagi tapi elok2 je aku bukak lappy ngantuk aku datang tibe2 then aku memang tak boleh nak tahan lagi teruss tido sampai pagi..haha

Siape kat sini pagi2 biase turun ampang park nak pegi keje ke or jenjalan ke??Dalam 2 hari lepas korang perasan tak ade sorang laki yang otaknye agak mereng melepak2 kat kaki lima ampang park tu.Pagi2 selalunye ayah aku hantar aku ke tabung haji macam biase but pagi tu ayah aku hantar sampai lrt taman melati je,so pandai2la aku naik turun ampang park.Then sampai ampang park jalan dengan jiwa yang suci dengan hati yang bersemangat nak bekerja tibe2....mata aku terpandang sesuatu yang !@@#$%@

Korang terjemah la sendiri ape yang aku nampak tu..Ahh aku tak bersalah.Orang giler tu yang bersalah..haha
Boleh lak die lending tengah2 jalan2 pagi2 buta tu dengan terkangkang..elok2 je seluar die terkoyak tengah2 tu nampak @#$$$#@^ die..wadefak...habis mata aku tak suci!!

Boleh lak die pandang orang yg lalu lalang tanpa perasaan besalahnye..ehh lupe lak..orang giler mana ade perasaan dowh..hehe..nasib ko orang giler..

Nasib aku nampak die 2 hari je lepak kat situ,maybe die dah jumpe tempat baru untuk buat tayangan free show kt orang lain pulak kot..hehe




huhu..bermasalah pulak tempat praktikal aku ni ;( 

6 awesome comment's:

Tengku Masyitah said...

hahhaa...mu wt lawak bleh pcar...ayah aku ckp kt kl mmg byk org gle kot brkeliaran...

daddyzkool said...

tu kadang2 bukan org gila tapi mata2...heee

Woofer Storm said...

apa cite ni?heheeee suka ye tgk bnda free...hahaaaaaa

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Tengku Masyitah

haha..tu la psl berkeliaran je kejenye

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@daddyzkool

biar betol??hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hyee lama menyepi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...