Monday, April 18, 2011

Kasut yang paling mahal didunia..










Petang-petang ni aku malas giler nak bukak buku.Kalo study pon of cos tak masuk sebab otak tengah blur2..haha(ekceli sume tu alasan je -,-)
Then tadi BW kejap and terjumpe la 1 artikel ni.Tak salah kan kalo aku nak share ngan korang sume.


Cantik tak kasut kat atas tu.Agak2 korang berapa riban la aharga die kan.Plus ngan bling2 kat kasut tu.Nampak je simple tapi ngko harga die beriban kot.Harga die kalo di indon Rp 1,97 miliar,tak sure la kalo convert ke malaysia dalam berapa juta.Agak membazir la bagi aku smata-mata sepasang kasut dengan harga cenggitu.Gigit jari jela jawabnye -,-


Nak tau lebih lanjut boleh pegi ke blog ni :)







3 awesome comment's:

man yusoef said...

membazir jek...beli ipad ke, blackberry ke, DSLR ke..ok gak...hahaha xD

Woofer Storm said...

mebazir3..nak pakai je pun,bkn nak bawa tdo..heheee awk nak beli gak ke??ngeeee

tag awk..
http://www.wooferstorm.com/2011/04/contest-sedap-mata-memandang.html

nub said...

mai ceq hadiahkan kat hang kasut tu.. auww auww.. hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...