Saturday, April 23, 2011

I'm fall in love with you ;)




Assalamualaikum..


Hye korang..Aku tengah fall in love giler2 ni kat someone..Siyes2 ini tak tipu.Boleh mandi tak basah aku camni tapi makan of cos la takkan lupe..hehe
Nak tau tak siapakah gerangan yg aku maksudkan tu.Malay man ke??Of course la nope,,haha (memang nk kena tempeleng ngn mamat melayu ni..hehe)


Jeng..jeng..jeng..
















Haa comel kan??I'm fall in love with u...NICKHUN...
Aku baru je habis melayan cite WE GOT MARRIED khuntoria sampai episod 35.Now tengah try mendownload episod seterusnye menggunakan berukben aku yg sangat 'laju'..Sambil2 tu study la sikit2 maf ni..hehe


Punye la kuat penangan citer ni kat aku sampai tengah2 jwb paper law tadi boleh la teringat kat citer ni,,haha dasat ahh.Bayangkanla time kuat memerah otak dok ingat law yg dihafal semalaman tapi nickhun jugak yg kuar..hahaha
Tau dek mak aku ni mampos aku..haha


Ekceli ni first time aku tengok WGM ni.Before ni just dengar tp x berminat langsung but baru2 ni terambil la dari member aku.Then ingat just nak buat koleksi je,tak minat sgt rncgn reailiti ni but sekali aku tengok citer ni berkali-kali aku melayan..haha sampai buku campak jauh2..ish3 teruknye aku -,-


okeyla nak sambung study maf ni.Lusa ade paper ni pulak,takutla kalo fail..huk -,-
Sape yg tak penah tengok lagi episod WGM yg khuntoria ni memang rugi la.So better skang korg pegi link ni then pegi donlod..hehe


okey bye2 ;)



wish me luck eh korang ;)









6 awesome comment's:

Khuzrin Kamarudin said...

ingatkan dah tegolek cinta betol2... hahhaa..

nazirulhazwan~ said...

Menyiampah den ngan org y minat jantan korea jepon.boo.haha

Woofer Storm said...

hahaaah ingtkan jth cntan dgn sy..hahaaaa coool

kira kekuri said...

haha ingat kan dengan mamat melayu ke,mamat Thailand rupanya~hikhikhik ^__^

LolliPop duDe said...

cube tgk Running Man pulak. lagi syok!

BuDaK KaMPuNG said...

hahak :P banyak nye yg minat korea ye, . . . . roomate pun suke korea jugak, tapi entah kenape kegilaan korea tidak berjaya menjangkiti saya si jali jali, . . . mungkin imuniti saya tinggi kot, hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...