Monday, March 7, 2011

Uitm Dungun makin panazz


Assalamualaikum korang :)


Yaa..Uitm dungun makin panazz.Tahukan korang kenapa??Baca entry ni sampai habis..hehe


Actually aku ni ngah separuh sedar lagi ni gara-gara baru bangun tido dari lepas maghrib tadi.Penat yang amat sangat la kate kan :)
Mana tak nye lepas habis class pukul 2 tadi terus merendek kat bandar dungun walopon aku rasa bandar tu tak sebest kuantan but i'm like it sebab duit pon tak cepat cair..haha..haa sempat gak kot menternak lemak kat KFC.Sangat boring makan disana tapi nak buek camano nak poi mcD jauh kena jalan.So pilih la jalan mudah :)


pic xlawa bukan sebab fon aku tapi cermin yg kotor tu..haha


ehh..ekceli bukan ni tujuan utama aku nak citer kat sini tapi...
pasal ni...


tahu kah korang apekah ini??



Shh jangan kecoh2..hehe
Gambar ni diambil curi time ondaway nak pegi bandar tadi.Dahla skang ni kat dungun panas.Nak2 pulak die pegi tebang pokok tu.Grr ni mendatangkan kemarahan aku.Tau tak tanpa pokok bumi akan panazz.Kat uitm dungun lak memang panaz gile skang.Pukul 10 pon macam pukul 12.Sepatutnye uitm tak leh bagi diorang tebang2 pokok kat sini.Maybe aku tak tau la diorang ni ade sebab lain ke kan tebang pokok ni.Tapi yang penting aku memang bengang la.
Sesedap mak bapak die je pegi tebang.Makin kurang dah pokok2 kat sini.Yang lain no comment okeh -,-




psst:yeye achie nak belanja aku domain free..bestnye*syg awak lebih ^_^*













3 awesome comment's:

kira kekuri said...

waahh bestnya Achie belanja domain :)

nazirulhazwan~ said...

elok la tu, tebang pokok pastu hantu takde tempat lepat, die pon lepak kat bilik korang!hahaha

saya_arief said...

makin panas bumi uitm dungun.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...