Sunday, March 6, 2011

Corruption is against the law


Assalamualaikum

Just short update from me :)
Now kat lab time class bel ni.Alang2 miss Amalia suruh cari info kat internet pasal assesment yg ke 3 ni so aku pon curik2 la menulis entry ni..hehe
For assesment yg ke 3 ni aku pilih topic CORRUPTION..gempak kan tajuk die..hehe

Hari tu role play aku dah berlakon watak pekerja yang amek rasuah..haha..so kali ni nak amek gak corruption sebab aku dah serasi dengan tajuk ni.haa jangan pikir aku suke amek rasuah okeh..haha..mana de la..just for study je.Kalo tajuk corruption ni banyak main point nak cari nanti.Okey la nak teruskan mencari info..see u next entry :)


semalam tido lambat gara-gara chat ngan someone ^_^











3 awesome comment's:

nas said...

ni subjek ape ni?
hu3
mmg rasuah ni menyalahi undang2 serta tak beretika... aku ada subjek yang ada kaitan ngan law,n corruption ni :)

kira kekuri said...

wahh hari ahad pun ada kelas? huhu

Woofer Storm said...

siapa la kwn dia chat tu..heheee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...