Tuesday, March 8, 2011

Yeyeye domain baru :)


Assalamualaikum korang :)

  • Now aku kat library ni becoz lecturer suruh cari info pasal assesment 3 ni,so alang2 tu hupdate kojap la..hehe
  • Aku dah ade domain baru..yehaaa :)
  • tak pernah terpikir langsung nak ade domain sendiri ni.Just gune blogspot je skang but now dah ade .com..hehe.Yang penting ade someone yang give domain to me.Nak harap aku beli sendiri memang lambat lagi la..hehe
  • Thanks bebanyak..bebanyak giler kat Achie becoz sudi hadiah kan domain kat aku.I'm really appreciate that.And the new url aku ni pon die yang suggest kan.Ekceli aku tak nak letak nama sendiri sebab nama aku bukan glemer pon macam benashaari ke,hanis zalikha ke tapi oleh kerana die yang suggest aku terime je.sebab die kata kalo letak nama sendiri tu mesra SEO sikit..hehe..ape bende SEO tu pon aku tak tahu -,-
  • Time nak tukar domain ni pon aku banyak menyusahkan die sebab tak reti.yela aku just pandai menaip je..huhu
  • Trimas bebanyak yer awak :)
  • malu pon ade gak ni...ngeee~
  • Ade gak tanya pendapat member nak bagi nama baru url aku ni,macam2 diorang bagi terutamanya mira.Die paling banyak suggest kat aku.Antaranye pikapending.com..pikamatabulat.com and macam2 lagi la..haha..memang tak masuk akal aku nak letak sume tu :)
  • Emm tak cakap apelagi eh??
  • Haa ternyata tukar domain takdela susah mana.Senang je tapi aku still tak reti..ngeh3
  • sob3..tadi dapat test law and aku fail..waaaaaa sedihnye(tu la tak study rajin2 -,- )



malam ni takleh nak chat ngan die :(







5 awesome comment's:

TAYAR PANCIT said...

hai saye da join awak :) join me back @ http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/signifikasi-anugerah-sam.html

kira kekuri said...

tahniah! pika tajima da ada domain bru :D waahhh^^:))

Woofer Storm said...

stdy stdy dan terus stdy....
lain kali stdy jgn main2 je,hheee

Woofer Storm said...

amik ni sayam..
http://www.wooferstorm.com/2011/03/jangan-pandang-camera.html

sicomot-comel said...

takleh chat ngn dia??

hoho..
pika,,ok ape guna name betul..
scc xkn lah guna nme betul..
xpemes pun :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...