Tuesday, March 1, 2011

Misteri kepala kucing terbongkar


Assalamualaikum..
Salam sejahtera..
ermm ade macam anwarhadi x??ngee :)


Anyway aku menaip ni time tengah2 malam.Roomate aku dah tido and aku sorang je yg sedar lagi ni.Member aku cakap maybe malam ni ade spotcheck macam hari tu.Nyampah aku -,-


Pagi tadi time nak pegi class akaun kecoh redang 5 penemuan kepala misteri.Cer teka cer teka kepala ape??hehe
Jeng..jeng..





Sila muntah diluar..jangan disini okeh :)
Memang agak mengerikan plus simpati yang amat sangat.Aku peminat setia kucing2 sedunia tau >_<


Member aku kata maybe bapak die sendiri yang makan die.Tinggal kepala je die tak makan.Maybe keras sangat kot..haha


Tak gune punye bapak pegi makan anak sendiri,patutla kalo ayah yang rogol anak sendiri dilabel sebagai binatang sebab perangai same je.Penat2 buat anak pegi makan lak anak tu sendiri -,-




macam peapatah haruan makan anak -,-






7 awesome comment's:

kira kekuri said...

memang begitulah bapak kkuceng! kureng ajerrr ! humphh.. Pika,Kira x sedih la,cuma tension bnyk saiment,mmbuatkan aku ntahh apa..haha

helmi haron said...

adoi zalimnya!!

Woofer Storm said...

betul ke bpanya yang mkn?ntah2....ermmmm
cool

cik akira rahman said...

fiqa!!! kucing kteorg.. :'(

Taufiq Tiramisu said...

perkara sumbang mahram ataupun rogol anak sendiri memang patut dianggap perkara sekeji binatang..
saya menentang habis habisan gejala macam ni!!

Dda Ly said...

ini baru betul binatang kan...
tapi yang selalu kite nampak binatang bertopengkan manusia je byk..huhu

meh ke rumah,
~happy birthday damia~
keep in touch ye..♥♥♥

sweetcardigan said...

hye..jom join cntest ni..
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...