Monday, February 28, 2011

Join Bloglist Ujang9897



Assalamualaikum


Entah angin ape malam ni aku tibe2 rajin nak join bloglist si ujang and tak lama lagi bakal jadi laki orang tapi perangai macam bebudak..haha


Aku ni tak reti nak review2 blog orang tapi aku just nak habaq mai yang blog hang ni ujang memang sempoi.Tak puji tapi ikhlas dari hati suci murni ni..haha
Trimas gak hang selalu je menempek kat blog aku yang buruk ni :0


Okeh la kawen nanti ajak aku tau kalau tak kerat 16 jadi ujanglisa..miahaha
bye..



















4 awesome comment's:

Woofer Storm said...

join jgn tak join...heheeee

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

nikaviolet said...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

sudi2 lah jenguk je blog saya yea...

Faztee Danisha said...

wah dh t'list kt ujang blog..slm ziarah dan jejak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...