Wednesday, March 2, 2011

CONTEST POSE MENARIK DENGAN CARDIGAN!!



Assalamualaikum..salam sejahtera :)


dah lama tak join contest..kan3??
tadi adela tuan punyer contest tinggalkan comment suruh join contest die.Contest die pon agak menarik.Betul!! tak tipu
Tak caya?? jeng..jeng







See..menarik bukan
Aku ni jugak merupakan salah satu peminat cardigan okey.Sangat cool biler kite memakainye :)
Tapi koleksi cardi aku tak cukup seloker so teringin la nak tambah but biasela student mana ade duit banyak.So join biler join contest ni dapatla free cardi..an3..haha tu pon kalo terpilih la.Hurm jauh lagi la kot kalo nak menang.Tapi ade rezeki insyallah la :)


Meh aku nak citer pe bestnye pakai cardi ni.Bagi sesape yang tak pernah pakai cardi memang nyesal la.Cool and trendy :) trust me..
Cardi ni memang sesuai dipakai mana2 tempat pon,pegi class pon boleh.Macam gini..Sopan je kan tengok.Lecturer pon tak bising2..hehe





Korang kena pandai pilih kualiti kain gak.Ade yang panas ade yang sejuk.bak kata astro macam2 ade..hehe.Opss sila abaikan model tak diiktiraf tu okeh -,-


Haa selain tu pakai cardi memang senang,sarung je.Tak yah susah2 nak iron hape sume.Nak pegi date pon senang je and balaks korang tak yah la tertunggu2 korang nak bersiap pakai dress segala..haha
Ahh senang citer memang bestla pakai cardi ni.Trend,cepat and mudah..haha
Ade macam2 style tau cardi ni.Ade yang separuh je,yang labuh,yang biase,tapi la ni aku tertarik sunggun ngan style ade puff.


comey kan??tapi kalo aku pakai mesti tak comey :(

So aku nak pertaruhkan pic aku pakai cardi ni.Simple je my cardi ni.Tu berniat nak tambah koleksi baru ni..ngeh3


ekceli gambar ni memang terlebih gedik -,-


Rasanya cukup dah syarat2 yang contest ni nak.Sape nak join sempat lagi ni!!
klik je banner kat atas tu okey.Cepat2 before 20 mac ni.Hadiah die semestinye cardigan la.Sangat cool :)


La no ceq nak tag kat member ceq yang suke pakai cardi.Rasanye la.Ehh boys pon boleh pakai gak kan??hehe











3 awesome comment's:

sweetcardigan said...

tuan tnh dtg jenguk..
macih join..
gud luck yep..=)

Woofer Storm said...

mna nak cekup cardigan ni..alamakk pika ni,ermmmm

ada mokhtar said...

good luck =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...