Thursday, March 17, 2011

Kejadian yang mengharukan dan menyampahkan


Assalamualaikum..


Dari semalam dungun kesejukan dek hujan non stop.Memang memerlukan semangat yang kuat untuk pergi ke class.Setan baik mana yang rasuk aku bagi rajin pegi class hari ni pon aku tak tau.Aku berjaya pegi ke class hari ni!!hehehe
Walopon hujan and katil memanggil-manggil suruh sambung balik tido tapi semangat aku nak pegi class lebih kuat..memang tak boleh blah -,-


Time nak pegi class,kat cafe sa-din aku ternampak 1 insiden yang betul2 menyentuh perasaan aku..huhu
Ade sorang mamat ni eksiden time kat bonggol tepi cafe tu..huhu..cuak gak aku time tu mana la nak tau teruk ke eksiden tu kan.Mula-mula dengar gak bunyik yang kuat dari belakang,then toleh nampak mamat tu dah tercampak kira-kira semeter dari motor die.Yang buat aku tersentuh tu semangat die nak pegi class gak walopon dah eksiden.Die bangun balik angkat motor die then pegi class dalam sakit-sakit tu.Waa tabik sama lu la :)
Kalo aku dah nangis2 then tepon mak nak balik umah..haha (tu beza laki ngan pompuan -,- )


Alhamdulillah takde bende buruk yang berlaku.Maybe semua tu ade hikmahnya :)




haa nak citer pasal perangai budak level aku yang tak matured langsung..grr rasa nak penampar pon ade.Semalam ade kecoh2 kat level aku bilik member aku gak tapi die jarang dah duduk sana.Aku wonder ahh pesal kecoh2 tu then pegi la sana.Biasa la perasaan ingin tahu tu meluap-luap..hehe
Rupa-rupanya budak tu taknak bukak pintu bilik sedangkan roomate die dah merayu2 mintak bukak sebab kakak tu nak study esok ade test.Boleh lak minah tu cakap camni ' ala kakak kan dah pandai tak yah study la '..kalo aku la memang dah kerat 16 macam monalisa buat tu..huhu
Aku pon tak tahu punca die mengamuk pasal ape tapi memang menjerit-jerit gak die malam tu.Gile meroyan ape.And aku pon tak tau die marah ngan roomate die or member die sebab time tu member die ade kat luar tu suruh die bukak pintu gak.Tibe2 terpikir jap " macam mana la kalo die gadoh ngan laki die..die kunci pintu bilik la jawapnya..hahaha "


Memang tak matured langsung minah ni.Dari info yang dipercayai la aku dapat tahu budak ni memang budget giler and memang tak matured -,-
First time la aku jumpe budak u cenggini..huuu


Buat pengetahuan korang berukben aku dah koma jap gara-gara aku tak bayar bil akibat kekeringan buat masa ni.Sorry bebanyak kat korang2 yang dah visit blog aku tapi aku tak visit korang balik.Insyallah ade masa terluang aku akan visit korang balik eh..hehe..




yeeehaa esok ade bengkel angklung :)







3 awesome comment's:

kira kekuri said...

wahh! nice header yaw ;D
uhukk..orang tabik juga kat org tuh,semangat mmg tinggi..! hmphh. klo org da x mau pi klas da..hehe
BTW,pempuan mcm tuh,perghhh =.=' kurang akal kut,x pandai kawal emosi.

Woofer Storm said...

ni ppuan je buat,laki tak kot...hhaaaa
awk,marah sy??

Raji berkata said...

yeah go go lelaki ;D
err memang memalukan gak lah perangai dia tuh.. dah la xhormat senior boleh pula dia ckp cmtuh..
kalau nak marah pun jgn smpai menyusahkan org yg nk exam..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...