Sunday, March 20, 2011

Happy birthday to my dear


Assalamualaikum..

Nak nyanyi sikit boleh??hehehe


Happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birtday to achie..
happy birthday to  you..

Hurm rasanya tak terlambat kan saya nak wish happy birthday kat awak..hehe
Eh betulkan besday awak hari ni..kalo salah saya nak lari jauh2 ni..haha
 Diharap dengan peningkatan umur ni awak dapat menjadi seorang yang lebih matang dan menjadi seorang lelaki yang lebih bertanggungjawab :)

Sorry banyak2 if selama ni saya ade terbuat awak sakit hati or bengang ke tapi saya tau awak sentiasa cool kan..hehe
If you have any problem you can PM me :)
Don't shy2 eh..hehe
Takde alasan yang saya asyik busy okey -,-


Saya memang tak reti nak buat ayat sweet2 ni.Yang ni je kot yang saya mampu buat :)





sy memang busy dalam minggu ni tapi still ade masa tulis entry ni :)





2 awesome comment's:

kira kekuri said...

hepi befday..............

Woofer Storm said...

trimas la sayam..segan sekejap.heheeee
terharu tau.ermmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...