Sunday, March 20, 2011

Aktiviti yang sangat menarik di uitm dungun


Assalamualaikum..


Minggu ni walopon aku amat sibuk tapi penuh dengan aktiviti yang sangat seronok sampai lupa akan pelajaran..haha
Antara aktiviti yang sangat menarik di uitm dungun minggu ni ialah..jeng3


ANGKLUNG..




sangat seronok.dapat belajar benda baru and first time kot blajar alat muzik tradisional camni :)

then FAMILY DAY..


ummi...aku nak gambar cepat!!hahaha

then malam semalam pulak malam perasmian FESCO and kolej duyung.Macam2 persembahan yang diadakan semalam antaranya tarian kuda kepang,silat cekak,tarian ala-ala country and ape ntah lagi.Aku mana la tau sume tarian tu..haha..haa yang bestnye ade persembahan brassband.Sangat seronok.Lebih-lebih lagi ade member aku main band tu :) Tumpang gembira yer :)


ijad ngan kuda kepangnya..aku pegang gak kuda tu..hehe



myra with her uniform :)

myra..ape ntah nama bende ni..aku lupe..haha

walopon pic ni blur giler tp nk upload gak..haha..kalo perasan ade uknown spesis kat tepi aku tu..hahaha

ahh..muka sangat burok ye..haha(aku la bukan pijah)


See sangat seronok kan.Kampus korang ade??hehehe.Kalo korang nak tau uitm dungun ni memang femes ngan aktiviti2 kebudayaan ngan brassband die.Sukan pon tak kurang hebatnya.So sape2 yang rasa die aktif dalam aktiviti2 camni marilah ramai2 masuk sini yer.Tempat nye pon sangat menarik.Tepi pantai je kampus die.Kalo boring2 tengok buku jom merendek tepi pantai sambil makan kopok lekor sedap ngan jagung manis dengan harga yg murah..hehe tukang promote uitm lak kan..hehe

Pagi tadi lak ade jumpe bersama timbalan naib canselor uitm s.alam.Diorang kata sangat seronok.Aku jeles okey..haha..tak dapat pegi -,-

hurm..sekian je kot..bye :)






8 awesome comment's:

kira kekuri said...

wohoo bestnya~ klo Kira ambik degree kat Dungun hari tuh,mesti da join gak aktvti camni :DD

bila hati berbicara said...

nana de jual inner shawl..berminat??
http://nanaadnan90.blogspot.com/2011/03/berminat.html

bila hati berbicara said...

nana de jual inner shawl..berminat??
http://nanaadnan90.blogspot.com/2011/03/berminat.html

Woofer Storm said...

memang best..layan laaa.heeeee

Naddia said...

ooo..bgus la blaja bnde2 tradisional..sy taw mkn mknan tradisional jek
tetamu yang di undang

Natea Veila said...

mmg seronok beraktivity ngan kengkawan. hmm windunye.. T.T

well, jom ke blogshop saya yer!

We are selling 100% genuine circle lens imported from Korea.

Here is the link;
MomoEyes;
http://momoeyes.blogspot.com/

ALL READY STOCK!
=)
Happy Shopping yeah!

Oh yeah, you'll get 3% off by placing our banner link in your blog!

Love,
Nadia~

Woofer Storm said...

malas gak ke update entry??ehheeee
jgn mlas2 yee

Raji berkata said...

best juga ad aktiviti2 cmnih owh
slama ni stakat tgk org jer yg main alat muzik tuh xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...