Friday, March 25, 2011

Cik epal blogger berani mati




Hye korang..
Mesti korang kenal kan ngan trademark sorang blogger cun ni kan.Ape??tak kenal..ish nak kene pelempang laju-laju ni..haha
Sape lagi kalo bukan cik epal.Ni memang nak kene pelempang dabel kalo x kenal.Ekceli nak kata aku ni pembaca blog tegar die pon tak gak sebab kadang2 je aku baca especeli pasal gosip antara blogger ke or sape2 jela..haha..aku suke berita gosip2 nih -,-


Aku bukan nak cakap ape pasal cik epal ni sebab aku rasa ramai dah kot yang kenal die.So memang membazir air liur je membebel kat sini(bukan menaip ke aku ni -,-)..Satu je aku nak cakap pasal die ni..satu je..janji2!!


Die punye entry memang banyak yang berani mati punyer!!
Memang tabik spring gak kat die ni sebab die ni style kalo xsuke someone tu terus tulis direct plus bubuh pic lak tu.Perghh memang sodap ahh..
Secara automatik boleh jadi femes korang.Nak femes secara free??Senang je..pegi lah cari gaduh ngan cik epal of cos tak lama tu korang jadi femes biler muke korang melekat kat blog comel die tu..hehe


Bukan semua berani buat cenggitu.Aku nak mention kat someone pon berape kali menaip backspace.Takut kang tak pasal ade yang kene saman nanti..haha
Antara entry terbaru die yang memang berani mati ialah ni.Free je ex die tu pemes kan??dengan2 awek baru die pemes sekali..muahaha


Last but not least aku pelik gak ngan style tudung cik epal ni..hehe
Tak penah dibuat dek orang..hahaha..jangan marah cik epal..just kidding :)








6 awesome comment's:

cik azeya said...

dia cool. :)

Naddia said...

die tak gemok pon weh..cume pipi je kot tembam cket..

weh..aku bace entry sal ex die..sian.
comel kot cik epal tuh..bungop la laki tuh

Raji berkata said...

alamak menakutkan =.=
smpai 200 komen kena dkt si ex dia tuh..
tak jadi ah nk cri gadoh
hahaha

b a m b a m ' s said...

UV dia pon sampai 11000! hehehe.. pemes ex-bf dia! :P

Amni said...

hahahhaha... nak carik pasal ngan cik epal? sila2.. ta berani den.. kekekeke...... nak baca jugak kenap.. hahaha...

Woofer Storm said...

tak usahla gdh2,nak gdh2 jumpa sy nak ke pika?hahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...