Saturday, March 26, 2011

Earth Hour 2011..Korang ikut tak??


Assalamualaikum..


Patutla kat blog ramai dah blogger kecoh2 pasal earth hour.Kat fb pon ade orang invite aku join bende ni.Rupa-rupanya malam ni la earth hour day nye..haha memang lembap sikit la aku ni.Maklumlah orang bzy kan..hehe


Sepanjang earth hour dilancarkan aku rasa aku tak pernah ikut..hehe bagus tak?bagus tak??
Bagus kepala otak aku la -,-
Sepatutnya kita kena la menyokong event yang dijalankan oleh seluruh negara ni bagi menyelamatkan bumi kita yang semakin mengancam ni ehh diancam la -,-


Ingat lagi first time earth hour dibuat time tu aku ade kenduri kat umah pak long aku.Mula-mula aku berniat gak nak tutup lampu sume tepat pukul 8.30 malam tu tapi kang tak pasai2 kena baling periuk mana taknye orang ngah dok kenduri aku boleh main tutup2 pulak.So abaikan jela niat murni aku tu :)


Pastu aku ingat die buat tahun tu je rupenye tiap2 tahun ade.So hari ni kire tahun ke 3 la kan??betul tak korang??
Haa ingat lagi time malam earth hour day tu gak aku dapat banyak mesej dari orang (yela takkan beruk kot mesej).Mesej tu lebih kurang bagitau yang jangan ikut earth hour ni sebab ni salah satu cara israel nak hancurkan umat islam.Aku pon xsure cara macam mana tu.Wallahualam 


Tapi lama kelamaan xde dah orang kecoh pasal ni.Maybe kabar angin je kot yang tu.


hurm okeyla mata aku ni dah ngantuk sangat ni.Nak tido kejap la..hehe
bye :)










3 awesome comment's:

Raji berkata said...

err yker ad kecoh psl bnder tuh o.O"
hahaha xpe lah janji kita dpt jimatkan skit bill elektrik kte sejam tuh sbb tu tutup lampu kre ok lah kan XD

Amoi MiyaSya said...

semalam terkejut bila lampu terpadam , dah la tgh syok makan , hadoih

Amni said...

betul cakap raji tu.. sekurang2 nya kita dah jimatkan bil letrik umah kita.. penting tu....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...