Wednesday, February 23, 2011

I'm worried -,-


Assalamualaikum..


Baru bangun dari tidur yg panjang tapi bukan koma okeh..hehe
Start tido dalam pukul 5 lebih untill 8 lebih.Wauu memang terlebih qadak tido ni -,-


Aku sangat risau dengan praktikal aku nanti.Orang lain ramai yang dah dapat feedback tempat diorang praktikal nanti.Aku??Stiil noany feedback tapi baru2 ni time maghrib die adela call aku nak praktikal kat mana.Samade tabung haji kat kelana jaya or kat HQ.So aku of cosla pilih HQ dekat sikit ngan rumah aku.But now aku nak tau samade aku ni diterime or tak..huk3 risau la -,-


Haa sape yang keje kat tabung haji kat bangunan tinggi tu boleh la kite berjumpe nanti ehh..hehe..insyallah aku praktikal kat sane nanti.aminn :)
6 bulan je tapi takut sangat sebab tak pernah lagi rasa kerja pejabat macam tu..huhu


Then my dad kata nak pegi keje nanti kena naik lrt..huhu tak shukenye -,-
Pagi2 lagi kene berebut..uhh
tapi nak buat camne aku ni tak reti bawak kete or motor.So terime jela ape yg ade :)


okey guys nak sambung makan mee pama lak,jap lagi nak buat maf and ais.Madam rhu aku kata kalo sape takleh jawab kena amik gambar and masuk dalam youtube..haha memang lah lecturer aku ni.Suke buat lawak tapi kadang2 die buat betul2 kot..hihi


See u then :)


















1 awesome comment's:

kira kekuri said...

owhh harap2 awak d terima..amin :)
aku plak, sdg review eco,ada test~
minggu ni memang minggu test n kuiz kn? grrrr
selamat berpraktikal ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...