Friday, January 14, 2011

BLOGGER GEGARKAN 'U'




Assalamualaikum

Tak perasan lak abg ben ade buat segmen khas student u baru2 ni.Yela aku pon jarang online so mane la nak tau sume kan.Harapla aku sempat lagi join segmen ni.Boleh kan abg ben??

Aku belajar kat uitm dungun now part 4.Amek course dip in accountacy information system.Asal key ell and i'm 20th!!!OMG dah tua!!huhu
Aku amek course ni bukan sebab aku suka tapi dah ni rezeki yg aku dapat.Nak tolak pon sayang coz bukan senang nak dapat masuk u so accept jela.Actually aku nak amek bidang komputer taknak amek akaun tapi jodoh aku ngan akaun memang kuat.Kena gak amek course yg ade kaitan ngan akaun.F.y.i course aku ni gabungan subjek akaun and computer sains..hehe
Cita-cita aku dulu nak jadi doktor tapi oleh kerana aku tak amek sains tulen dulu last2 jadi akauntan jela.Tak pon businesswomen..cewahhh..haha

cukup dah kot syaratnye..okeyla nak balik bilik semayang asar..hihi
bye :)





20 awesome comment's:

teha_sheweet said...

hye.. blogger from uitm shah alam datang melawat and mengulurkan salam tnda perkenalan

shafiqabdshukor said...

salam perkenalan dr UTM..
singgah dari blog en. ben..

cik siska ^_^ said...

singgah sini ye,,jom singgah belog sy.

lemolemo said...

happy 20 lah..hehe..
gudlak in becoming akauntan..:D

Woofer Storm said...

sy bukn bdk U,ermmmm nak stdy lagi...
takpe,nti cri laki dr ea,heeeee

p/S :jumpa perktaan wadefak lagi,fiqah2..hahaaaaa

Si DauN CeRi said...

salam singgah via belog abg ben..

all da best ya..

Woofer Storm said...

hahaaaa..mat pagi,juz nak ckp kamu ni lawak.hehe

tak kan ingat??jumpa kat blog cikgu akim,..fiqag antar komen bukan2 ar..blik uma,siap laa ni...hahaaa cpt p tdo^^

♥ Mz YuNsoRa ♥ said...

Salam singgah dari UPSI via ABG BEN..hihi..singgah blog saya juga..:))

TunTeja said...

dtg kat sini memfolo kamu ;)
jemput singgah blog sy ye!

Woofer Storm said...

ingt ak tdo da,coz skit laa..tak dpt nak bw..tapi ni blog terakhir sblm nak tdo..jon tdo blog sy ye fiqag,take cre..jgn noty2 tau....hahaa

Lulu caldina said...

Study bebaik..ngee..
Good luck..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@teha_sheweet

hye..nice to know u :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@shafiqabdshukor

thanks for visit my blog :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@cik siska ^_^

thanks..i will visit u back :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@lemolemo

hehe..tua da..
amek cos ape ni?hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..alamak nampak jugak dy ni

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@? Mz YuNsoRa ?

thanks..i will visit u back :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@TunTeja

thanks for follow me..

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Lulu caldina

tq..u too okey :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben :)

semoga berjaya dalam bidang yang diceburi...belajar rajin2 ok (^_^)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...