Wednesday, February 23, 2011

Blog Ungu


Assalamualaikum..


berjumpe kite lagi eh..hehe


Straight to the point okeh.Aku actually nak join segmen baru yang BPM buat.Kali ni die nak buat group blog by colour pulak.So setelah ditilik2 aku rasa blog aku ni kaler ungun a.k.a pepel.Korang rasa macam mana?Kot2 la aku ni buta warna then tak dapat detect kaler aper..hee


I'm chhose this colour for my blog because i'm really fall in love with purple now..haha jangan marah para peminat pepel.Nak buat guano dah mata aku ni tersuke lak..hik3
Then pepel melembutkan mata aku or mata kengkorang time tengok belog aku ni kan..haha ngaku cepat!!
Tu je kot,takde niat lain ehh...hehe




Jom la pakat join kat BPM okeh.Jangan malu2 jangan segan :)


olrite now nak tag member blog aku yang aku sayang :)



haa apelagi join cepat eh korang kalo tak kene ketuk ketampi kat sini..haha








12 awesome comment's:

kira kekuri said...

eh,aku kena tag! trimasss Pika :D hehe..alahh aku pun peminat novel jgak..,xpalah bagi can dekat woofer.hehee.
wokehhh2 kena cepat ,nnti kena ketuk ketampi :P
btw,thanks 4 da tag dear! :D

kira kekuri said...

oh..aku baru join BPM tadi.baru jak.haha,tahu pun dri blog Pika..tengs skali lagi :)

Woofer Storm said...

jom3..heheeee

Woofer Storm said...

la,baru je nak merjuk,..tak sngka pula kena tag gak..hehee peminat novel??heheee

aleen aiden said...

sker pepel jugak!sker pepel,sker biru,pink,sumela suker.hu3

Miss Mira said...

mne bleh mnat purple..nmpk ny ko mmg da byk tertarik dgn ksukaan aku..no!!!

Miss Mira said...

mne bleh mnat purple..nmpk ny ko mmg da byk tertarik dgn ksukaan aku..no!!!

Amira Naddia said...

belog aku nie wane ape ek..cam pelangi pun ade..kalerful

kira kekuri said...

as salam..Pika kena tag =DD

jom join kalau ada kelapangan ^^


http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/02/my-1st-giveaway-by-shida-dan-esya.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@kira kekuri

hehe...welcome :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@Woofer Storm

hehe..merajuk ke lagi :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

@aleen aiden

sy pon suke :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...